Acasă Hot parties Closing Party @ Le Gaga

Closing Party @ Le Gaga

298
0
DISTRIBUIȚI

Last-week2Cea mai renumita locatie de distractie a acestei veri, Le Gaga, sarbatoreste incheierea sezonoului de vara printr-un weekend prelungit de petreceri, alaturi de Rosario Internullo, Adrian Eftimie, After Party “ZU Kids on the block”, Play & Win si Raluka, pe 6, 7 si 8 octombrie.

Dupa o vara cu cele mai reusite evenimente, sarbatorite alaturi de prieteni si invitati speciali, locatia care de-a lungul acestui sezon a reunit nenumarati iubitori de distractie din toata lumea, organizeaza ultima petrecere din acest an.

Closing Party”-ul va incepe joi, 6 octombrie, cand cei mai renumiti DJ, Rosario Internullo si Adrian Eftimie, vor crea o atmosfera incendiara cu cele mai originale remixuri, la ultima editie a petrecerilor “A fost o vremea”. Distractia continua in aceeasi seara cu After Party-ul “ZU Kids on the block” si invitatii speciali Smiley, Connect-R, Play & Win, Alex Velea, Akcent, Vunk, Voltaj, Deepcentral, NarcoticSound, Christian D, David Deejay si Sunrise Inc.

Oaspetii din Le Gaga vor fi intampinati si in seara de vineri, 7 octombrie, cu surprize si momente speciale, ce vor sarbatori distinctia primita de Le Gaga, care a fost remarcata si inclusa in topul celor mai bune cluburi din lume, “World’s Finest Clubs”. Pentru a marca acest important eveniment, una dintre cele mai cunoscute formatii ale momentului, Play & Win, va incanta publicul cu hiturile: “Slow motion”, “Only”, “Change the world”, sau “Ya Bb”.

Nici distractia de sambata, 9 octombrie, nu va fi lipsita de surprize. Cu un show live din care nu va lipsi mega hitul “Out of your business”, una dintre cele mai cunsocute voci ale momentului, Raluka, va oferi invitatilor din Le Gaga un spectacol inedit si plin de energie.

Pe 6, 7 si 8 Octombrie, Le Gaga sarbatoreste incheierea unui sezon intreg de distractie, prin cea mai spectaculoasa si plina de surprize petrecere, “Closing Party Le Gaga”.

Intrare libera!

Eveniment oferit de Radio Zu şi prezentat de Utv!

DISTRIBUIȚI