Acasă Hot parties CJ Jeff din Mykonos, invitat special la Bamboo Bucuresti

CJ Jeff din Mykonos, invitat special la Bamboo Bucuresti

284
0
DISTRIBUIȚI

Vineri, 25 noiembrie, Bamboo Bucuresti are onoarea sa il prezinte pe unul dintre cei mai cunoscuti si mai talentati DJ ai Greciei, CJ Jeff din Mykonos!

CJ-JEFF-25-nov-2011Cu o experienta de peste 8 ani ca DJ profesionist, CJ Jeff este rezidentul si cel care a initiat cele mai indelungate si de succes petreceri din Atena, “Electricity Party”, cunoscute pentru invitatii de renume avuti: DJ faimosi din Europa si din intreaga lume.

Colaborarile sale nu se opresc insa aici. CJ Jeff a mixat alaturi de Dennis Ferrer, Timo Mass, Carl Cox, iar anul acesta a fost invitat sa mixeze la festivitatea de incheiere a Jocurilor Olimpice Speciale de la Atena.

CJ Jeff va fi prezent pentru prima data in Romania, in clubul Bamboo, pentru un show despre care chiar el declara ca va fi de neuitat. “Sunt foarte incantat de venirea in Romania si mai ales de invitatia pe care am primit-o din partea clubului Bamboo. Am auzit ca este o locatie mare, fabuloasa, pe care abia astept sa o vad. Am pregatit un show cu adevarat impresionant, care sper sa ii surprinda placut pe fanii mei din Romania.”

Vineri, 25 noiembrie, Bamboo va oferi tuturor celor prezenti un eveniment special, cu un invitat special: Cj Jeff din Mykonos!

DISTRIBUIȚI