Acasă Hot parties Botezatu la “Halloween Weekend” in Bamboo

Botezatu la “Halloween Weekend” in Bamboo

362
0
DISTRIBUIȚI

Vineri, 28 octombrie si sambata, 29 octombrie, Bamboo Bucuresti prezinta “Halloween Weekend”, un weekend extravagant si plin surprize. Vineri, Catalin Botezatu aduce in premiera in Bamboo Bucuresti colectia pe care urmeaza sa o prezinta si la Bamboo Miami: “Halloween 2011 Collection”. Iar sambata, Bamboo premiaza cuplurile care vor purta cele mai inedite si excentrice costume, oferindu-le doua excursii all-inclusive la Roma si Milano.

Halloween-5

Renumitul designer Catalin Botezatu a pregatit pentru sarbatoarea de Halloween de anul acesta una dintre cele mai atipice colectii ale sale, pe care o va prezenta in premiera in Bamboo Bucuresti, vineri, 28 octombrie. Consacratul creator de moda planuieste sa prezinte aceasta colectie si in cel mai nou club al Grupului Bamboo, Bamboo Miami, spre finalul acestui an.

Aceasta nu va fi insa prima data cand Catalin Botezatu va aduce intr-una din locatiile Bamboo o colectie special creata pentru sarbatoarea de Halloween. In urma cu un an, designerul a impresionat publicul din Le Gaga cu un show extravagant, din care nu au lipsit rochiile de seara inspirate din legendele cu vampiri, elementele de butaforie, cat si cele mai renumite manechine.

Designerul marturiseste insa ca showul de anul acesta va fi total diferit de cel de anul trecut: “Pentru sarbatoarea de Halloween de anul acesta am creat o colectie speciala, pe care o voi prezenta in Bamboo si care se bazeaza foarte mult pe creatii unice, pe care nu le-am mai folosit si in alte colectii.”

Distractia continua si sambata, cand va avea loc un concurs cu premii dintre cele mai atractive. Cuplurile care vor purta cele mai deosebite costume vor primi din partea Bamboo doua excursii ce includ cazare si transport in doua dintre cele mai impresionanate capitale europene, Roma si Milano.

Pe 28 si 29 octombrie, Bamboo organizeaza un weekend intreg de distractie, alaturi de Catalin Botezatu, cu petreceri incendiare si premii pe masura!

Intrare libera!

DISTRIBUIȚI