Acasă Hot parties Baptiste Giabiconi, imaginea Chanel isi lanseaza prima melodie in Romania, la Bonton...

Baptiste Giabiconi, imaginea Chanel isi lanseaza prima melodie in Romania, la Bonton Palace!

117
0
DISTRIBUIȚI

Cel mai bine cotat model international masculin al momentului, Baptiste Giabiconi, vine in Romania!

BAPTISTE PICS ADVISORY MANAGEMENTManechinul de 22 de ani, care in acest moment este imaginea masculina pentru Chanel, Fendi si Karl Lagerfeld la nivel mondial s-a apucat de muzica si isi va lansa primul single, la Bonton Palace, pe malul lacului Herastrau. Evenimentul, care va incepe dupa orele 20.00, va fi completat de o prezentare de moda de lenjerie intima si accesorii, in Victoria Secret Style, cu manechine de top din Romania, care prezinta pe podiumurile din intreaga lume.

Dupa prezentarea de moda in stilul inconfundabil Victoria Secret, pe scena isi va face aparitia invitatul special al serii, Baptiste Giabiconi, care va interpreta primul sau single, Showtime. Despre manechinul de 22 de ani nascut la Marseille care in prezent la finalul anului 2010 acupa locul intai pe models.com, s-a zvonit chiar ca ar fi iubitul celebrului Karl Lagerfeld, omul numarul 1 de la Chanel.

Despre Baptiste Giabiconi, vazut de Lagerfeld ca varianta masculina a lui Gisele Bundchen, Naomi Campbell spunea: „Nu e corect: toti avem defecte, numai el nu”. Cel care va canta joi seara la Bonton Palace are un CV impresionant, aparand de-a lungul timpului in reviste precum Vogue, Elle, V Man, Giorgio Armani sau Purple. Anul trecut a pozat pentru campania lui Roberto Cavalli, alaturi de Kate Moss, iar in prezent este imaginea Coca-Cola light.

Vineri noapte, dupa orele 20.00, Baptiste Giabiconi si zece manechine de top va asteapta la Bonton Palace Herastrau, unde show-ul va fi completat de o piramida de sampanie si un spectacol deosebit oferit de barmani profesionisti! La eveniment si-au anuntat prezenta mai multe personalitati ale vietii mondene, dar si oameni cu greutate din lumea buna a Capitalei.

DISTRIBUIȚI