Acasă Hot parties Bamboo prezinta: DJ Wanda, prezentare Catalin Botezatu si concert Guess Who

Bamboo prezinta: DJ Wanda, prezentare Catalin Botezatu si concert Guess Who

265
0
DISTRIBUIȚI

wanda 3 dec 2011Bamboo Bucuresti incepe primul weekend din luna decembrie cu doua evenimente speciale, muzica de calitate, show-uri inedite si invitati de seama: DJ Wanda, Catalin Botezatu si Guess Who.

DJ Wanda, cunoscuta pentru cariera sa ca DJ, VJ si prezentatoarea Tv, va fi gazda petrecerii de vineri, 2 decembrie, cand va aduce in Bamboo cele mai noi hituri si remixuri aduse din Londra. Alaturi de DJ Ya-Meel, rezident al clubului Bamboo, Wanda va crea o atmosfera incendiara atat pe 2 decembrie, cat si in fiecare vineri din luna decembrie a anului 2011.

Seara de sambata, 3 decembrie, va fi de asemenea prilej de sarbatoare in Bamboo, cand cel mai renumit designer roman, Catalin Botezatu isi va sarbatori ziua de nastere alaturi de prieteni si invitati speciali. Acesta va prezenta chiar in seara aniversarii sale colectia “Italian Brands- Ego Men’s Fashion concept by Catalin Botezatu”.

Special pentru Catalin Botezatu si pentru fanii muzicii hip-hop, Bamboo l-a invitat pe unul dintre cei mai renumiti artisti ai momentului, Guess Who. “Tot mai sus”, “Manifest”, “Locul Potrivit”, “Oriunde te duci”, “Lala song” vor fi doar cateva dintre hit-urile pe care Guess Who le va interpeta live, in Bamboo Bucuresti.

Pe 2 si 3 decembrie, Bamboo va fi gazda a doua evenimente speciale, alaturi de  DJ Wanda, Catalin Botezatu si Guess Who.

DISTRIBUIȚI