Acasă Hot parties Bamboo il prezinta pe DJ Angel Linde, rezident al clubului Pacha din...

Bamboo il prezinta pe DJ Angel Linde, rezident al clubului Pacha din Ibiza

363
0
DISTRIBUIȚI

Dj-AngelVineri, 13 ianuarie, invitatul special al clubului Bamboo va fi unul dintre cei mai apreciati DJ din Spania, DJ Angel Linde. Rezident al clubului Pacha din Ibiza, acesta a mixat in toate cele 11 cluburi Pacha de pe glob, iar primul sau eveniment din Romania va avea loc in Bamboo.

Originar din Spania, DJ Angel Linde se bucura de un succes rasunator in Ibiza, unde este si rezident al unuia dintre cele mai cunoscute cluburi ale lumii, Pacha Ibiza. Complexitatea stilurilor muzicale folosite in seturile sale l-au ajutat sa se remarce si i-au adus contracte cu toate cele unsprezece cluburi Pacha de pe intregul glob (Brazilia, Austria, Anglia, Maroc, Rusia, Germania, SUA, Portugalia, Argentina, Egipt).

Intrebat despre prima sa venire in Romania, DJ Angel Linde a declarat ca este foarte incantat si nerabdator sa isi intalneasca fanii de aici: “Ma simt onorat sa fiu invitat intr-un club atat de renumit ca Bamboo. Am auzit numai lucruri bune despre aceasta locatie si abia astept sa imi intalnesc fanii din Romania”.

Dj Angel Linde va mixa in premiera in Romania vineri, 13 ianuarie, in Bamboo!

Intrarea libera!

Iata mesajul video transmis de DJ Angel Linde fanilor din Romania:DISTRIBUIȚI