Acasă Hot parties Bamboo Bucuresti prezinta pe DJ Wanda si DJ Missy Jay

Bamboo Bucuresti prezinta pe DJ Wanda si DJ Missy Jay

266
0
DISTRIBUIȚI

Vineri, 18 noiembrie, Bamboo Bucuresti prezinta un show de exceptie, sustinut de DJ Wanda si invitata sa speciala, DJ Missy Jay din Italia.

wanda-18-nov-2011-cu-missy-jay-2Dupa un duet spectaculos, sustinut in urma cu doar o saptamana in Bamboo, alaturi de una dintre cele mai bune DJ-ite din Londra, Miss Mavrik, Wanda va avea de aceasta data o alta invitata speciala: DJ Missy Jay, din Italia.

Renumita atat pentru performantele sale muzicale, cat si pentru abilitatea sa de adaptare la toate genurile de public, DJ Missy Jay a fost desemnata printre cele mai bune 10 DJ-ite ale lumii, de catre site-ul http://djette.com/ .

Proiectele sale muzicale i-au adus locuri fruntase si in topurile Beatport Tech House Charts si au fost sustinute de catre cunoscutul DJ si producator Dubfire, la petrecerile din Amnesia, Ibiza.

Alaturi de prezenta inconfundabila si debordanta de energie a Wandei, gazda evenimentelor din fiecare vineri din Bamboo, DJ Missy Jay va sustine un show incendiar vineri, 18 noiembrie, in  Bamboo.

DISTRIBUIȚI