Acasă Hot parties Bamboo Brasov, gazda pentru Cassa Loco

Bamboo Brasov, gazda pentru Cassa Loco

137
0
DISTRIBUIȚI

Brasov-cassa-loco-14-aprilie--FINAL-70x100In aceasta saptamana, Bamboo Brasov te invita la doua evenimente iesite din comun, cu invitati iesiti din comun! Nimeni altii decat Ca$$a Loco iti vor fi gazde joi, 14 aprilie, la o “Petrecere de Pietoni”, dar si sambata, 16 aprilie, la petrecerea “Crazy like me”!

Ca$$a Loco, una dintre putinele trupe romanesti care nu canta despre dragoste si sentimente va fi prezenta joi, 14 aprilie la clubul din Tampa Gardens pentru a gazdui un show  cu nenumarate surprize. Cei doi membrii vor intretine atmosfera cu momente inedite si pline de umor, vor mixa alaturi de DJ-ul rezident, sau vor juca rolul unor adevarati MC.

Iar distractia va continua in Bamboo Brasov si sambata, 16 aprilie, cand Ca$$a Loco va sustine un concert de zile mari, cu cele mai indragite melodii: “Fat Frumos”, “Eterna si Fascinanta Romanie”, “Goanga”, “Din Dragoste”, “Cea Mai De Treaba Fata Din Lume” sau “La mall”.

Cunoscuta publicui datorita originalitatii si versurilor pline de umor, Ca$$a Loco va fi o prezenta de remarcat in Bamboo Brasov atat Joi, 14 aprilie, la o “Petrecere de Pietoni”, cat si sambata, 16 aprilie, la petrecerea “Crazy like me”!

Brasov-cassa-loco-16-aprilie-FINAL-70x100

Eveniment oferit de Radio Zu si prezentat de Utv!

Rezervari: 0734 226 266

office@bamboobrasov.ro

www.bamboobrasov.ro

Tampa Gardens, Str. Molidului Nr.43

Parteneri eveniment: Mumm, Chivas, Media Forest

Parteneri Media: Ciao, Cancan, Spy, Transilvania Expres www.vipstyle.ro, www.afterhours.ro www.inoras.ro , www.thecity.ro , www.b24fun.ro , www.clicksicastigi.ro, www.monden.info , www.emulte.ro , www.divercitycafe.ro , www.iconcert.ro , www.mytex.rowww.anyplace.ro , www.360party.ro

DISTRIBUIȚI