Acasă Hot parties Anna Vissi vine la Bamboo Bucuresti

Anna Vissi vine la Bamboo Bucuresti

226
0
DISTRIBUIȚI

Vineri, 17 iunie, club Bamboo în colaborare cu compania organizatoare de evenimente Sky High Productions şi Johnny Walker  Black Label au onoarea de a prezenta unul dintre cele mai importante evenimente ale anului! Un concert live susţinut de cea mai renumită solistă a Greciei, Anna Vissi.

Reprezentantă a Greciei la Eurovision, cu o carieră artistică începută cu 30 de ani în urmă, Anna Vissi este cea mai bine vândută artistă de origine elenă din toate timpurile. A fost recompensată pentru toate cele 25 de albume cu discuri de aur şi platină, iar dublul sau CD „Kravgi”, lansat în anul 2000, a primit şapte discuri de platină şi a devenit astfel cea mai înaltă distincţie obţinută vreodată de o artistă din Grecia.

Anul acesta, dupa turneul nord-american din luna mai, Anna Vissi va încânta publicul din Bamboo, atât cu melodiile sale legendare “Eleni”, “Kravgi”, “Agapi Ipervoliki”, cât şi cu piesele recente Omprela”, Den tha yparksi allo sau “Treno. Petrecerea va fi completată de elementele tradiţionale greceşti, showuri de coregrafie şi elemente decorative în stil buzukia.

Anna Vissi_Bamboo

Special pentru fanii Annei Vissi din România, cubul Bamboo, Sky High Productions şi Johnny Walker prezintă pe 17 iunie un concert cu artista laudată chiar de renumita publicaţie Los Angeles Times: “Anna Vissi. Amintiţi-vă numele! Ea este o combinaţie de Madonna şi Celine Dion, cu atingerea graţiei specifică Melinei Mercouri. O performanţă atât de carismatică, atât de plină de talentul său magnetic desăvârşit”.

DISTRIBUIȚI