Acasă Hot parties Adelina Pestritu ii face cocktail designerului Adrian Haiduc

Adelina Pestritu ii face cocktail designerului Adrian Haiduc

185
0
DISTRIBUIȚI

afis_cocktail_spicy by haiducAdelina Pestriţu, vedeta postului Kanal D, va fi punctul de atracţie al unui eveniment care va avea loc miercuri, la Timişoara. Ea va prepara un cocktail special, numit „Spicy by Adrian Haiduc”, pe care un bar din oraşul de peste Bega vrea să-l introducă în meniu.

Fosta doamnă Vârciu va prepara la Dominion Caffe, miercuri, ora 19, cocktailul „Spicy by Adrian Haiduc”, o băutură care se anunţă… „tare”. Adelina va încerca să combine cât mai bine ingrediente, care sunt dintre cele mai diverse, printre care şi turtă dulce şi chilli, pentru ca originala băutură să fie un succes.

Cocktailul pe care Dominion Caffe îl lansează cu ajutorul Adelinei Pestriţu şi al excentricului designer de bijuterii Adrian Haiduc se vrea a fi un cadou simbolic pentru cel de-al doilea. Proprietarii localului vor să-i mulţumească timişoreanului pentru performanţele cu care şi-a reprezentat pânp acum ţara şi oraşul natal: trei recorduri mondiale (prezentarea de bijuterii la cea mai mare înălţime, cele mai lung mărţişor din lume şi cel mai lung cercel din lume).

Special pentru eveniment, Adrian Haiduc a realizat o şedinţă foto alături de două manechine: Cristiana Dima şi Nicoleta Druc, care au pozat extrem de sexy alături de designer. Cele două se vor afla, de asemenea, la evenimentul care va avea loc miercuri, la Timişoara, la Dominion Caffe, la ora 19.

DISTRIBUIȚI