Un asteroid apocaliptic ar lovi Pamantul peste o luna!

953
0
DISTRIBUIȚI
asteroid se indreapta spre pamant wf9

 

NASA a reperat un obiect numit 2016 WF9, care se indreapta spre Pământ, asteroidul avand intre 0,5 si 1 km latime. Agentia spatiala urmăreste asteroidul și spune că acesta va trece pe langa Pamant, la 51 de milioane de km departare, pe data de 25 februarie, insa un adept al teoriei conspiratiei sustine ca agentia dezinformeaza si ca de fapt, asteroidul s-ar indrepta catre Terra.

Obiectul ciudat, situat la limita intre un asteroid si o cometa, numit 2016 WF9, a fost descoperit anul trecut de NASA, in timpul misiunii NEOWISE.

Astronomul rus, Dr. Dyomin Damir Zakharovich, sustine că WF9 se îndreaptă direct spre planeta noastră: „Obiectul pe care ei îl numesc WF9 a părăsit sistemul Nibiru în luna octombrie. Inca de atunci NASA stia că WF9 va lovi Pământul. În cazul în care un asteroid ar lovi Pământul, ar putea distruge orașe sau provoca un tsunami. Suntem cu toții în pericol.” 

Nu este prima data cand un savant afirma ca omenirea este amenintata de prabusirea unui asteroid pe planeta noastra, dar si de aceasta data NASA crede că obiectul va trece la aproximativ 51 milioane km distanță de Pamant.

 

DISTRIBUIȚI