4200 de tigari cu marijuana impartite pe gratis in ziua in care Trump a depus juramantul

416
0
DISTRIBUIȚI
miting cu 4200 de tigari cu marijuana

Evenimentul principal al zilei de vineri a impartit Washingtonul in cel putin trei grupuri: cel care a sustinut investitura lui Donald Trump, cel impotriva noului presedinte american si cel care s-a adunat cu ocazia impartirii a 4200 de tigari cu marijuana de catre o asociatie care lupta pentru legalizarea marijuanei in toata America, DCMJ.

Inca de la ora 8 dimineata, oamenii au inceput sa se aseze la rand in locul din zona Dupont Circle, si in scurt timp, coada a ajuns la aproape un kilometru. 

Planul DCMJ a inclus un mars, impartirea a 4200 de tigari cu marijuana si aprinderea lor in timpul discursului lui Donald Trump, la minutul 4:20 dupa ce presedintele a luat cuvantul (420 fiind codul cunoscut pentru marijuana).

Pentru initiativa DCMJ s-au adunat peste 300 de voluntari, gata sa imparta tigari, cafea, sau sa verifice actele de identitate ale participantilor pentru a vedea daca acestia au peste 21 de ani, varsta majoratului in America.

Voluntarii au impartit cate doua tigari fiecarei persoane din rand, dar planul asociatiei de a aprinde simultan 4200 de tigari a fost dat peste cap. Majoritatea celor care au primit tigari au plecat, astfel ca la mars au participat aproximativ 400 de persoane, iar la minutul 4:20 de la inceputul discursului lui Trump s-au aprins circa 100 de tigari.