Acasă Fata de pe HI5 Fata de pe HI5… pe emulte

Fata de pe HI5… pe emulte

234
15
DISTRIBUIȚI

Din miile de fete de pe HI5 am ales-o pentru astazi pe Carina… sau Ioana. Stim despre ea ca are 18 ani, nu este implicata in nicio relatie sentimentala momentan si vrea sa isi faca multi prieteni, ceea ce ii reuseste, credem noi, din plin (are peste 2500 de prieteni pe HI5).

DISTRIBUIȚI

15 COMENTARII

  1. asta nu e nicio carina nicio ioana nicio dina nicio tina ;).este katie baby face losers !.normal k o sa gasiti p tot hi5`ul plin d fake`uri 1000000 d profiluri cu ea [ normal cu alte nume…maria andreea ana etc. ] asta e katie baby face toata ziua shi toata noaptea.duce`tsi`va in mortsii vostri kre credetsi k p asta o cheama carina sau ioana sau mirela sau qm draq va mai trece prin kpetele alea.mai shi ganditsi cu ele 😉 !.

  2. ca sa stiti fata care a pus poza nu este ea daca vrei sa stiti adevarul eu sunt in poza si nu fac misto din voi sau nu stiu ce eu sunt cu adevarat in poza e adevart ca pozele se gasesc pe google eu shi cu o prietena de a mea le-am publicat shi daca nu ma credeti dati add la id acesta:baby_face9811.nu glumesc