Acasă Exclusiv Vali Gogan, antrenorul vedetelor americane, a venit in Romania

Vali Gogan, antrenorul vedetelor americane, a venit in Romania

169
0
DISTRIBUIȚI

Vali Gogan, omul care a lucrat cu Marla Trump si Cindy Crawford, s-a intors in Romania pentru a-si dezvalui secretele care l-au facut faimos peste ocean!

Fost alergator de performanta, devenit ulterior antrenor de fitness, Vali Gogan, s-a remarcat foarte repede in SUA, unde, datorita experientei sale a reusit sa-si atraga ca si elevi, nume mari din showbizz-ul American.

vali gogan marla trump
Vali Gogan se bucura de increderea Marlei Trump

Vali Gogan a lucrat in Statele Unite ale Americii pentru cel mai faimos antrenor de fitness  de la momentul respectiv, Radu Teodorescu, unde a cunoscut vedete ca Jennifer Lopez, Cindy Crawford, Marla Trump, Calista Flockhart sau Jessica Simpson, cu o parte dintre acestia colaborand in mod direct,  starurile  fiind impresionate de calitatile acestuia de instructor.

Revenit in tara de curand, Vali Gogan incearca sa impartaseasca si romanilor din secretele si tehnicile sale, unul ditntre proiectele sale de viitor fiind acela de a deschide o sala de fitness si in Bucuresti.

Increzator in experienta acumulata de-a lungul timpului, Vali Gogan a declarat pentru emulte.ro ca accepta provocari din partea celor care vor  sa arate bine si sa aiba o conditie fizica de invidiat!

Foto: www.valgoganfitness.ro
[ad#adsense-articole]

DISTRIBUIȚI