Acasă Exclusiv Travestitul Naomi, pregătit de Moga pentru Eurovision 2010?

Travestitul Naomi, pregătit de Moga pentru Eurovision 2010?

161
4
DISTRIBUIȚI

După insuccesul de la Festivalul Mamaia de anul acesta, Naomi a primit o oferta de a fi pregatita pentru Eurovision 2010, de cel mai in voga compozitor roman.

Naomi nu a plecat chiar cu coada intre picioare de la festivalul Mamaia de anul acesta. Se pare că a primit o oferta pentru Eurovisionul de anul viitor. Chiar cum a iesit după scenă, descalificată, bruneta s-a pus pe bocit, în backstage. „La un moment dat, un mare compozitor român, alături de un textier, s-au apropiat de mine şi mi-au cerut un numar de contact, motivul fiind că vor să-mi compună o melodie pentru Eurovision”. Naomi a ramas cu gura căscată şi le-a cerut 5 minute de respiro’, să-şi revină. „După ce m-am dezmeticit şi am înţeles propunerea celor doi, am bătut palma cu ei”, a declarat Naomi pentru eMulte.ro. Acum ea se află în Germania, în Hamburg. S-a făcut blondă, pe stil punk şi lucreză, în fiecare noapte, la un club de cabaret. Îşi strânge ceva bani, căci în două săptămâni se întoarce în Romania, pentru a începe înregistrările la piesa minune, cu care, crede ea, va câştiga Eurovision-ul! După câteva investigaţii, noi am aflat că Marius Moga ar fi compozitorul, care, se pare că vrea din nou să surprindă opinia publică!

DISTRIBUIȚI

4 COMENTARII

  1. Cine dracu crede ca tocmai Moga sE baga-n aceiasi mocirla cu asa zisa cantereata Naomi, ma lasati cu texte de genul asta asta e vai de mama iei si mai vrea s-a castige Eurovizionul, ea e proasta de pocneste zace prostia-n ea precum scandurile pe gard, ea mai bine sa faca acolo audienta an Germanica la CLUB la bara sau la mai multe bari…..daca se crede asa tare-n esofag de ce nu se duce la SUPERTALENT an Germania, ca au fost o mare de romani care au facut adevarate senzati la acest show dar na ea se vrea sa fie dommna cu pretenti dar de fapt e un NIMIC