Acasă Exclusiv Topul celor mai bine imbracati barbati din Romania in 2009

Topul celor mai bine imbracati barbati din Romania in 2009

235
2
DISTRIBUIȚI

Răzvan Voicu

Au foarte mult succes pe plan profesional şi sunt lideri în ceea ce fac! Pe lângă cotidianul domeniului în care activează, ei şi-au ales cu foarte mare atenţie hainele pe care le-au purtat zi de zi, tot anul 2009. Stilistul Adina Buzatu, un fin observator al ţinutelor vestimentare ale bărbaţilor,  ne-a ales cele mai bine îmbrăcate personalităţi (de sex masculin), din diverse domenii.  „Anul 2009 a fost plin de bun gust, în ceea ce priveşte ţinutele vestimentare bărbaţilor din politică dar şi din mediul de afaceri românesc”, a declarat Adina pentru eMulte.ro.

În lumea sportului, Răzvan Lucescu se îmbracă de nota 10. Ştie ce să poarte şi mai ales cum. Se pare că este printre putinii sportivi care au bun gust!

cei mai bine imbracati barbati

Dintre politicieni, APACA man are cel mai mult şarm! Normal că vorbim despre… Petre Roman. Este un bărbat rafinat, cu mult bun gust.

petre roman

În domeniul muzicii, Tudor Chirilă este lider! Se pare, că de un an încoace, este excepţional, când este vorba de haine!

tudor_chirila

Dintre prezentatorii TV, după spusele Adinei, cel mai bine îmbrăcat este Mihai Gâdea. El este tot timpul îmbrăcat  clasic, dar foarte elegant!

mihaigadea

Între oamenii de afaceri, cand vine vorba de rafinament, se distanţează, fără cuvinte, Dinu Patriciu.dinu-patriciu

Cu toate că lumea maneliştilor are foarte multe semne de întrebare când vine vorba de bun gust, Dan Bursuc are un statut al său când vine vorba de haine: ştie să le asorteze şi astfel se diferenţiază de colegii de breaslă.

dan bursuc

DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII