Acasă Exclusiv Tonciu s-a lasat vrajita de Lost Angel

Tonciu s-a lasat vrajita de Lost Angel

338
2
DISTRIBUIȚI

Formele apetisante pe care Andreea Tonciu le afiseaza zilnic in ziarul Libertatea la rubrica “Vremea” l-au innebunit pe cantaretul Daniel Serdaru, al carui nume de scena este Lost Angel.

Pentru a o cuceri pe focoasa bruneta, Lost Angel a invitat-o pe aceasta pe aerodromul sau. Desi putin tematoare, Andreea a acceptat repede provocarea de a se urca intr-un avion cu numai doua locuri si de a face o plimbare la inaltime deasupra imprejurimilor Bucurestiului. Dupa ce de-a lungul timpului, Lost Angel a avut la bordul avioanelor sale invitate mai multe vedete din show biz, printre care Andreea Raicu, Adina Buzatu, fostul boxer Leonard Doroftei sau trupa Heaven, de aceasta data solistul a avut alaturi o tanara de la care vrea mai mult. Poate chiar o relatie sentimentala.

Lost Angel nu recunoaste acest lucru oficial, insa, in timpul sedintei foto alaturi de sexy-Andreea, ochii lui au fost atintiti numai asupra formelor fetei. Nici Andreea nu pare sa se fi simtit inconfortabil in prezenta lui Daniel, lasandu-l sa o mangaie si dezgolindu-si “inocent” nurii.

Lost Angel si Andreea Tonciu au flirtat de-a lungul intregii sedinte foto pentru site-ul de internet www.emulte.ro. “Andreea este o femeie foarte atractiva. Am remarcat-o de mult timp insa de abia acum am reusit sa o cunosc personal. O cunostinta comuna m-a pus in legatura cu Andreea. Sper sa se fi simtit bine pe aerodromul meu si sa-i fi placut zborul cu avionul de mici dimensiuni” a aratat Lost Angel. La 25 de ani, Daniel Serdaru este masterand la Facultatea de Teologie din Bucuresti. Anul trecut, el a lansat primul sau CD, in prezent lucrand la un al doilea produs muzical. Ozana Barabancea ii este profesoara de canto iar printre artistii cu care a lucrat se numara trupa Zero.

DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII