Acasă Exclusiv Stelian Ogică: „Fata mea este virgină”

Stelian Ogică: „Fata mea este virgină”

165
3
DISTRIBUIȚI

Raluca Ogica se numara astfel printre putinele virgine din lumea showbizz-ului. Poate ca e singura…

Stelian Ogică a vorbit, în exclusivitate pentru eMulte, despre fiica lui, Raluca. El s-a arătat mândru de reuşitele ei şi spune că este foarte bucuros să vadă că ea nu seamănă deloc cu celelalte asistente de emisiuni tv.

„Se trezeşte dimineaţa, la şase. Pleacă la liceu, iar după, la „Acces Direct”. De multe ori are şi prezentări de modă noaptea. Sunt mândru că este cuminte şi muncitoare”.  În ceea ce priveşte problemele de ordin sentimental ale Ralucăi, Ogică a declarat pentru eMulte: „Raluca este virgină. Are aproape 18 ani şi mă bucur pentru că încă nu a încercat cu niciun bărbat! Am purtat o  singură discuţie cu ea, despre sex, mai demult. I-am spus să aibe mare grijă cu cine o va face prima data. Să nu dea de unul care să nu merite. I-am mai spus să aştepte până la 18 ani. Atunci va fi majoră. Poate să decidă în privinţa multor lucruri”.

De multe ori s-a speculat prin presă că cei doi nu ar avea relaţii tocmai apropiate. „Vorbesc cu ea la telefon, zi de zi. Dar când am scandaluri la televizor cu Lazarus, nu mă mai sună câteva zile”, a mai spus, pentru eMulte, Stelian Ogică.
Pentru că peste două săptămâni Raluca va împlini 18 ani, Ogică vrea să-i facă un cadou deosebit: „De ziua ei, îi voi cumpăra un Volkswagen Broscuţă!”

[ad#adsense-articole]

DISTRIBUIȚI

3 COMENTARII