Acasă Exclusiv Schumi se distrează fără iubită

Schumi se distrează fără iubită

271
7
DISTRIBUIȚI

Fostului iubit al Andreei Spătaru îi place viaţa şi mai ales femeile frumoase! De fiecare data când iese la Cuando, Alex, alias Schumi este mereu înconjurat de patru sau cinci femei, care mai de care mai focoase şi mai tunate. Aseară, acesta a fost fotografiat de eMulte.ro alături de o blondă, care nu l-a scapat deloc din priviri, toată noaptea. Din păcate pentru domnişoara, Schumi este cuplat de câteva luni bune cu creatoarea de modă Livia Mihu, cu care se pare că s-a şi mutat. Frumoasa lui iubita este plecată în Milano, la studii, deci, Alex poate să se mai bucure de frumuseţile din cluburi!

shumiFoto: Bogdan Grigore

DISTRIBUIȚI

7 COMENTARII

  1. eu cu shumi nu mai sunt,tipa din poza nu are cum sa se compare cu mine,o dansatoare,animatoare sau ce este,asa k nici macar grad de comparatie nu exista intre mine si o dansatoare.eu am o cariera,studii afara asa k nu faceti comparatie intre mine si o tipa de nivelul ei,plus k eu am avut o relatie cu el ,si nu de o seara ,ci de 8,9 luni.si pozele sunt facute cand eu eram deja certata cu el.atat am avut de comentat

  2. pacat ca o femeie atat de cultivata in strainatate la diverse facultai si cu diverse studii superioare se preteaza sa comenteze pe asemenea site…. si pacat ca la facultatiile ei multe nu a invatat k nu e frumos sa fi asa mahalagoaica si cu aere de superioritate …pacat livia….