Acasă Exclusiv Sanzianei Buruiana nu-i place la bucatarie

Sanzianei Buruiana nu-i place la bucatarie

142
3
DISTRIBUIȚI

Asistenta Adrianei Bahmuteanu recunoaste ca nu prea stie sa gateasca, desi ar putea sa invete in fiecare zi cate ceva de la Gheorg.

Sanziana Buruiana nu este speriata deloc de faptul ca nu stie sa gateasca. Blonda a recunoscut ca nu stie sa faca decat ciorbe, care nu ii lipsesc din meniul zilnic: „Mananc si trei – patru ciorbe in fiecare zi, pentru ca imi plac foarte mult”.

Blonda care a primit premiul pentru cei mai frumosi sani din Romania are un metabolism destul de bun, avand in vedere faptul ca nu prea tine cont de numarul de calorii din produsele de fast-food pe care le consuma zilnic. „Inca am noroc cu metabolismul, pentru ca pe la sala nu prea merg. Imi place foarte mult pizza si mananc foarte des la fast food, iar cola nu imi lipseste niciodata”, a mai declarat Sanziana pentru eMulte.ro.

Asistenta emisiunii ” La sueta cu Bahmu” este insa o fericita: are un prieten care o obliga sa stea la cratita. Acesta intra in bucatarie in locul Sanzianei si prepara de multe ori mancare pentru amandoi.

DISTRIBUIȚI

3 COMENTARII