Acasă Exclusiv Roxana Ilie s-a impacat cu Claudiu Patrascu

Roxana Ilie s-a impacat cu Claudiu Patrascu

242
0
DISTRIBUIȚI

A curs multa apa pe Dambovita, si iata ca dragostea pe care i-o poarta Roxana Ilie lui Claudiu Patrascu nu se stinge prea usor. Desi Roxana a marturisit cu ceva timp in urma pentru eMulte.ro ca nu l-ar parasi pe Claudiu daca acesta ar insela-o, iata ca a facut-o. Si nu o data, ci de mai multe ori. Si tot de atatea ori s-au impacat.

eMulte.ro
a aflat ca Roxana si Claudiu au revenit, din nou, la sentimente mai bune unul pentru celalalt, cei doi fiind vazuti miercuri seara, impreuna in clubul Player, din Agronomie. Roxana a decis sa-i ierte fostului sau iubit toate legaturile amoroase, mai mult sau mai putin intamplatoare, pe care le-a avut vara aceasta, iar noul inceput al relatiei lor a fost pecetluit cu un sarut pasional. Desi au plecat impreuna, a doua seara, intr-un alt club de fite din Bucuresti, Roxana a ales sa nu se aseze langa Claudiu, poate pentru ca relatia lor sa nu fie deconspirata.

Roxana Ilie s-a intors de putin timp din Italia, unde a participat la Milano Fashion Week, modelul fiind considerat noua Catrinel Menghia.

DISTRIBUIȚI