Acasă Exclusiv Roxana Ilie: „Nu mi-am tras-o cu Rani Adamescu!”

Roxana Ilie: „Nu mi-am tras-o cu Rani Adamescu!”

265
4
DISTRIBUIȚI

Manechinul nu recunoaste ca are o relatie cu baiatul boss-ului de la magazinul Unirea!

Chiar dacă au fost văzuţi de multe ori împreună şi chiar dacă s-au sărutat de mama focului în clubul Bamboo, Roxi neagă că ar avea o relaţie cu patronul hotelului Rex Mamaia. În urmă cu două luni, manechinul s-a despărţit de Claudiu Pătraşcu, plecând în Italia pentru un job în modă, dar şi pentru a se reculege (relaţia cu vestilul crai de Dorobanţi nu a fost chiar una uşoară!!!). După nici două săptămâni de stat în capitala modei, Roxanei i s-a făcut dor de viaţa mondenă a’ la „mioriţa de Dorobanţi”, şi s-a întors în Bucureşti, pentru câteva zile (aşa a crezut ea). Se pare că, întâmplarea face (şi doar întâmplarea) să ajungă întâmplător la masa lui Rani, în clubul mai sus precizat. Şi astfel se înfiripă o relaţie de amor între cei doi. Ea frumoasă foc…. el cu conturile pline şi încă neprihănite…. „Restul e can-can!”.

Mai multe surse ne-au confirmat că  Roxana chiar a renunţat la jobul din Italia pentru relaţia cu Rani. Cei doi merg la restaurant aproape zi de zi împreună, iar manechinul a început să innopteze la miliardar. Contactată telefonic, Roxana Ilie nu a vrut să recunoască în ruptul capului relaţia, iar despre nopţile albe de le la Rani, a declarat doar că: „Nu mi-am tras-o cu Rani Adamescu”.

DISTRIBUIȚI

4 COMENTARII

  1. E cam tarancuta tipa asa, ar trebui sa fie multumita, sa n-o mai dea cotita, ca la drept vorbind eu il suspectez pe Rani ca e un tip chiar mai finut ca ea, ceea ce e destul de trist pentru o femeie. Intre ei doi ea a capatat o bila alba pe CV ca a stat cu el, si el una neagra ca a stat cu ea …!

  2. DOAMNE! fata asta e de doi lei! am participat cu ea la MISS UNIVERSE si am ramas total deceptionata de ea!este groaznic de infumurata si o mincionoasa desavarsita! a mintit un staff intreg pana la jumatatea concursului cand a fost prinsa si data afara…,a luat locul unei fete care merita sa fie acolo… pozase topless cu buna stiinta si a mintit de la bun inceput, desi in prima seara Mike Costache si Valentina Ionescu ne.au rugat insistent ca fetele care stiau ca au astfel de poze(profesionale sau neprofesionale) sa plece pentru a face loc altor fete! au fost cateva care au recunoscut si au plecat cu fruntea sus dar ea nu s.a indurat!…in timpul cantonamentului a jignit cat a putut de mult celelalte concurente! RUSINE FATO!