Acasă Exclusiv Ramona si Monica, sunteti certate din nou?

Ramona si Monica, sunteti certate din nou?

236
1
DISTRIBUIȚI

Ramona Gabor a ales sa se distreze cu prietenii, in loc sa-i fie alaturi surorii sale.

In mod sigur, Monicai nu-i merge chiar din plin, asa cum doreste ea sa para: casnicia cu milionarul de la Izvorani care scartaie destul de tare, numarul contractelor diminuat si desele certuri cu diversi mondeni, sunt argumentele care ne fac sa credem asta. Colac peste pupaza, Moni nu se mai intelege la fel de bine nici cu surioara ei, Ramona Gabor.

Ramona nu a fost aseara prezenta prezentarea Monicai, ea preferand sa se distreze intr-un alt club decat cel in care surioara ei defila pe podium. In timp ce Monica prezenta o tinuta sexy in clubul Princess din Regie, Ramona se distra de minune cu prietena ei Laurettte, razand cu gura pana la urechi si dansand, intr-un local din acelasi complex studentesc.

Intrebata de reporterul eMulte.ro de ce nu este prezenta alaturi de sora sa, Ramona  a inceput  prin a se balbai si abia dupa cateva secunde de ezitare, a invocat cel mai pueril si mai greu de crezut motiv: „Nu aveam masa la VIP!”. Culmea este ca nici in clubul Maxx, Ramona nu avea o masa categoria VIP, deci care sa fie motivul adevarat? Probabil ca vom afla in curand!

Foto: Bogdan Grigore

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU