Acasă Exclusiv Ramona Lazuran: „Mi-ar placea mie sa fiu cu Ropotan!”

Ramona Lazuran: „Mi-ar placea mie sa fiu cu Ropotan!”

187
1
DISTRIBUIȚI

Ramona Lazuran da replica, dupa ce presa a publicat ieri un articol in care vedeta Playboya fost cuplata cu fotbalistul Adrian Ropotan.

Conform Libertatea, „Iepuraşul Playboy se iubeşte cu Ropotan de un an şi jumătate, însă relaţia lor este ţinută departe de ochii publicului, mai ales că ei se văd ocazional.”

adrian ropotanAflata de cateva saptamani la Miami, Ramona Lazuran a declarat pentru eMulte.ro: „O poveste buna e aproape de fiecare data cu si despre oameni minunati. Putini sunt acestia, dar… mai sunt, iar asta mi-e una dintre bucurii. La fel ar fi si daca povestea dintre mine si fotbalistul de la Dinamo Moscova ar exista.”

Vedeta Playboy a continuat, declarand: „Mi-ar place mie sa fiu cu Ropotan. Un sportiv disciplinat, un baiat cuminte, un barbat frumos si nu e prost deloc… In alta ordine de idei, stiu si eu ca sunt preferata lui! Si el e preferatul meu, de altfel… insa, deocamdata suntem ocupati fiecare cu altceva.”

ramona lazuran sexyRamona Lazuran considera ca fotbalistul este mult mai bun prieten cu fratele ei din Miami decat cu ea, cei  doi vorbind relativ des la telefon si chiar vizitandu-se la Moscova, iar Ropotan fiind asteptat la Miami in vacanta.

„Faptul ca as avea o relatie de un an si jumatate cu Ropotan ma face sa zambesc! Sunt departe, la mii de km distanta intr-o vacanta de vis, intr-o lume fantastica, si ma gandesc cu bucurie ca in doua saptamani trebuie sa ma intorc la munca si cu groaza la cum voi petrece timpul cu omul cu care imi impart sentimente, zambete si bucurie la telefon, zilnic din Miami la Bucuresti, departe de ochii presei.”, a continuat Ramona. „Ma mai intreb, retoric bineinteles, cum isi imagineaza jurnalistul care a scris articolul, ca as fi avut cum sa ma aflu intr-o relatie de un an si jumatate cu Ropotan cand se stie foarte bine in ce relatie serioasa m-am aflat eu de la inceputul anului si pana acum 3 saptamani!” a concluzionat vedeta Playboy.

Foto: Denis Kapel

DISTRIBUIȚI