Acasă Exclusiv Ramona Gabor: „Serviti, va rog!” a fost o experienta inedita

Ramona Gabor: „Serviti, va rog!” a fost o experienta inedita

179
4
DISTRIBUIȚI

Dupa ce a participat la reality show-ul verii de la Pro Tv, „Serviti, va rog!”, Ramona Gabor a acceptat sa acorde publicatiei online www.emulte.ro  un interviu in exclusivitate, in care a povestit ce a insemnat pentru ea aceasta experienta.

Ai participat la reality show-ul de la Pro Tv, „Serviti, va rog!” Cum a fost pentru tine aceasta experienta?
Am acceptat invitatia celor de la Pro Tv pentru a colabora cu acestia la reality show-ul „Serviti, va rog!”. Ma asteptam ca emisiunea sa fie mai mult live, insa s-a dovedit a fi un reality show de foarte buna calitate. Am muncit cate 18 ore pe zi fara pauze, ma trezeam in fiecare dimineata la ora sase si munceam pana la 12 sau 1 noaptea.

Care a fost cea mai grea activitate pe care a trebuit sa o faci?
Nu pot spune care a fost cea mai grea activitate, a fost greu totul, pe ansamblu, insa au existat si activitati dragute. Am avut de facut lucruri pe care nu le-am facut in viata mea si nici nu cred ca voi mai avea vreodata ocazia sa le fac.

Am vazut ca ai fost pusa sa mulgi o vaca, ai mai avut experiente de genul asta? Poate la bunici, cand erai in vacanta?
Nu, nu am mai facut lucrul asta, poate as fi avut  mai multa experienta, din pacate nu m-am descurcat foarte bine, pentru ca nu intrasem niciodata intr-un grajd si mi-a fost un pic cam greu.

Cine s-a descurcat cel mai bine, dupa parerea ta?
Toti am muncit foarte mult si toti meritam sa castigam. Nu au existat momente in care sa nu ne gandim ca avem ceva de facut, iar daca vreodata aveam 5 minute libere, chiar ma simteam vinovata si mergeam sa imi ajut colegii. M-am bucurat ca show-ul a avut un scop umanitar, si anume acela de a ajuta o familie sa aiba o vacanta mult visata, asa ca tot efortul depus chiar a meritat.

Crezi ca activitatile care vi s-au dat de facut au fost impartite astfel incat sa va puna cat mai mult in incurcatura?
Nu stiu, in ceea ce ma priveste, am simtit uneori ca mi s-au dat acitvitati care ar fi fost mai potrivite pentru un barbat, de exemplu sa dau cu coasa, sa intorc fanul cu furca, sau sa car cu roaba mizeria facuta de animale. Cel mai greu insa mi s-a parut cand am ajutat la taierea unui berbec.

Nu ti-a parut rau la taierea berbecului?
M-a cam durut sufletul la inceput, insa m-am gandit apoi ca nu ar mai trebui sa reactionez asa, sau  daca chiar imi pare rau ar trebui sa ma opresc si sa mananc o carne gustoasa pe care foarte multi dintre noi o savuram.

Cu toate greutatile intampinate, poti spune ca a fost o experienta placuta?
Daca m-ai fi intrebat atunci, poate iti dadeam alt raspuns, insa acum, pot spune ca a fost ceva inedit si dragut.

Trecand pe plan profesional, la ce prezentare de moda vei mai participa?
La inceputul lunii august voi merge la o prezentare de moda in Antalia. Am mai multe oferte saptamanal, din care pot sa selectez.

Te-ar interesa sa lucrezi in televiziune?
Da, as fi tentata daca as avea o oferta interesanta careia i-as putea face fata, insa nu m-as duce in nici un caz intr-un loc unde nu as putea sa invat foarte repede ceea ce as avea de facut.

Stim ca relatia dintre tine si sora ta, Monica, se racise la un moment dat, in prezent cum va mai intelegeti?
Ne intelegem foarte bine, exista momente, ca in orice relatie, cand lucrurile nu stau foarte bine, asa si noi avem o relatie normala de surori, cand ne intelegem bine, cand mai putin bine, insa, ca si in vorba aceea veche potrivit careia „sangele apa nu se face”, noi tot surori ramanem.

 

 

DISTRIBUIȚI

4 COMENTARII