Acasă Exclusiv Piti – marcaj strans la Alina Radu

Piti – marcaj strans la Alina Radu

284
1
DISTRIBUIȚI

Fotbalistul Alexandru Piturca, fiul fostului seletioner al nationalei, Victor Piturca, si-a petrecut Pastele in compania fostei vedete a emisiunii ”Rai da Buni”, Alina Radu.

Fotbalistul echipei Pandurii Targu Jiu si fosta asistenta a lui Mihai Morar au iesit sambata trecuta intr-o cafenea din zona Ateneului Roman, alaturi de un grup de prieteni. Fotbalistul si prietena lui au venit impreuna dupa orele 12 noaptea si au plecat in aceeasi formula din locatia respectiva, in mai putin de o ora.

Alina Radu a confirmat pentru site-ul de internet www.emulte.ro faptul ca in noaptea respectiva a fost cu Alex Piturca: “Da, am fost in seara de Inviere alaturi de Alex Piturca si de mai multi prieteni. Precizez insa ca eu si Alex ne cunoastem de ceva timp iar intre noi nu este nimic altceva decat o relatie de amicitie. Eu ma marit in acest an, iar iubitul meu se cunoaste cu Alex”,  a marturisit Alina Radu pentru site-ul nostru.

Ce nu recunoaste Alina este faptul ca in toamna anului trecut, ea si Alex Piturca au avut o aventura exact in perioada in care era despartita de iubit. Relatia dintre cei doi nu a durat de cateva saptamani spre marea dezamagire a Alinei care facuse o adevarata pasiune pentru Piti junior.

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU