Acasă Exclusiv In sfarsit, Petre Roman are un mostenitor care sa-i calce pe urme

In sfarsit, Petre Roman are un mostenitor care sa-i calce pe urme

121
0
DISTRIBUIȚI

Astrologul eMulte, Ina Manta a studiat horoscopul natal al lui Petrus si a aflat ca acesta ii va urma fostului premier pe urme.

La 63 de ani, Petre Roman este incepand de sambata, 7 noiembrie, tatal unui baietel. Tanara lui sotie, Silvia, a nascut la Maternitatea Giulesti un baietel de 3,2 kg si 52 de centimetri, care a primit din partea doctorului Bogdan Marinescu nota 10.

Petre Roman mai are o fata, Oana, din prima casatorie, cu Mioara. Fostul premier a divortat de prima sa sotie in 2007, pentru a ramane alaturi de noua sa iubire, cantareata Silvia Chifiriuc, cu care si-a oficializat relatia anul acesta, in iunie.

Daca prietenii s-au grabit sa il felicite pe proaspatul tatic, nu putem sa spunem acelasi lucru si despre restul familiei sale. Contactata telefonic de eMulte.ro, Oana Roman ne-a declarat ca zilele acestea a fost mult prea preocupata cu operatia catelusei ei, Tascha, pentru a mai avea timp si de altceva.

Intre Oana si Petrus poate fi armonie!

ina mantaAstrologul eMulte, Ina Manta, a analizat mersul stelelor si din punct de vedere al relatiei dintre cei doi frati, Oana si Petrus Roman. „Raporturile cu Oana ale micutului Petrus nu vor fi stranse. Exista mai multe aspecte astrale care subliniaza reprimarea emotiilor. Dar daca Oana ar dejuca tacerea tatalui sau, domnul Petre Roman, si ar incerca o apropiere in timp cu micutul, ar descoperi farmecul acestuia – si, cand spun farmec, stiu ce spun, va fi un bebe-copil-adult cu mult sarm. Bebe Petrus are Nodul Sud pe planeta Saturn a Oanei, pe intelesul tuturor: Oana poate fi pentru micut un bun indrumator, sa-l ajute sa descopere gandirea pozitiva, veselia din nimic, farmecul vietii cu tot ce cuprinde aceasta: rutina, momente bune sau rele. Oana poate ajuta mult formarea micutului pentru ca ea va fi ascultata de micut cand i se va spune sa fie ordonat cu camera sa si atent cu hainutele. Pare putin lucru, dar mult este. Da, intre cei doi poate exista armonie.”

Ca tanar, va fi un Don Juan!

Ina Manta i-a intocmit si astrograma lui Petrus. „S-a nascut un ambitios! Daca ar fi sa descriu astral in putine cuvinte natura micutului Petrus, acestea ar fi: ambitios – ascendentul in Capricorn tuseaza aceasta trasatura de caracter, tenace, profund, magnetic – nu este ereditar magnetismul asupra maselor  si totusi aceasta latura il face asemanator cu tatal sau, aceste virtuti sunt harazite de zodia sub auspiciile carora a venit pe lume: zodia Scorpion. Sarmant, altruist, cu farmec abundant si energie – isi va obosi mamica cu multele nazdravanii, apoi ca tanar va obosi fetele cu manierele sale de Don Juan. Credeti ca-l descriu pe tatal sau, asa-i? Ei nu, micul Petrus are Martele in Leu, si nici nu se poate o pozitie mai avantajoasa a acestei planete ca aceasta zodie. Cu steliumul din zodia Scorpion, pe sectorul carierei, iar cu Venus ca planeta culminanta, pot spune ca s-a nascut un norocos, caci norocos in toate va fi.

Foarte probabil, cariera sa va fi una politica!

Venus mai poarta numele de micul benefic si cu asta am spus aproape totul. Foarte probabil cariera sa va fi una politica, cu Luna in zodia in Rac, aceasta insemnand popularitate, respectarea traditiilor si inaintasilor sai. Petre Roman nu are de azi doar un urmas care sa-i poarte numele, are un fiu care-i va calca pe urme intru totul: cariera, iubire – aici pot spune ca va fi mai glorios, mai sensibil si mai artist decat tatal sau. Profesiile pe care le-as vedea pentru micut: actor, politician, muzician.”

DISTRIBUIȚI