Acasă Exclusiv Nicoleta Luciu pusa la ingrasat

Nicoleta Luciu pusa la ingrasat

235
1
DISTRIBUIȚI

Celebrul culturist Florin Uceanu a acordat un interviu in exclusivitate site-ului de internet www.emulte.ro in care vorbeste despre programul de recuperare al Nicoletei Luciu de dupa nastere. Metodele prin care vedeta postului de televiziune Acasa a dat jos 37 de kilograme se gasesc pe site-ul de internet www.nicoletaluciu.ro.

Emulte.ro: Cum a reusit Nicoleta Luciu sa revina atat de repede la forma care a consacrat-o drept una din cele mai frumoase femei din Romania?
Florin Uceanu: Nicoleta a respectat cu strictete toate indicatiile privind programul de recuperare pe care i l-am stabilit si a reusit sa dea jos in scurt timp 30 de kilograme.

Ce greutate are Nicoleta acum?
De la 90 ajunsese la 60 de kilograme insa acum a mai slabit inca 7 kilograme. La aceasta greutate, deja a slabit prea mult, iar eu si firma de nutritie Redis, a carei imagine este Nico, am hotarat ca ea trebuie sa se mai ingrase 2 kg pentru a ajunge la greutatea la care arata cel mai bine, in armonie cu inaltimea si conformatia sa fizica.

Ce regim va urma Nico de acum inainte?
Timp de trei zile va manca mai multe calorii decat consuma inainte si va reduce la jumatate cantitatea de batoane cu fibre si L-carnitina instant pe care le consuma zilnic. Dupa cele 3 zile, in care consider ca va ajunge la 55 kg, Nico va relua dieta pentru a se mentine la aceasta greutate. Reteta de succes dupa care a slabit este acum pe site-ul ei, www.nicoletaluciu.ro, unde este prezentat un pachet de suplimente pentru slabit pentru o luna, precum si ce trebuie sa manance si ce miscare sa faca oricine pentru a slabi, in functie de greutatea pe care o are.

Nicoleta nu este singura personalitatea din lumea mondena de care v-ati ocupat sa arate bine.
Printre cei care i-am antrenat se numara Paula Seling, Alex Velea, Ovidiu Uscat, Cristina Rus, Fizz, Paula Chirila, dar un caz celebru este cel al lui Akebono (actorul Claudiu Pop) care a slabit 80 kg, in direct, in cadrul unui matinal tv.

nicoleta-before-after-resize31

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU