Acasă Exclusiv Naomi: „Mi-au crescut ţâţele in mod natural”

Naomi: „Mi-au crescut ţâţele in mod natural”

648
3
DISTRIBUIȚI

Răzvan Voicu

Naomi s-a intors sâmbătă trecută pe plaiuri mioritice și este nerăbdătoare să organizeze o conferința de presă pentru a deconspira identitatea celui care i-a tăiat părul anul trecut.

Transexualul a venit in România cu gândul de a-și uita iubitul neamț, in vârstă de numai 25 de ani. „Am avut in Germania cea de-a doua mare poveste de dragoste, cu un băiat de 25 de ani. Am suferit mult. Acum am venit in România, și cred ca l-am uitat”, a declarat Naomi pentru eMulte.ro.
Naomi a lucrat câteva luni in Germania, dar nu are niciun gând să investească banii agonosiți intr-o operație estetică. „Nu imi pun silicoane pentru că țâțele mi-au crescut in mod natural. Am urmat un tratament total natural și uite că mi-au crescut țâțele”, a mai declarat Naomi pentru eMulte.ro.

De când a venit in România, Naomi s-a decis să deconspire identitatea celui care i-a tăiat părul in mod abuziv și astfel că miercuri vrea să organizeze o conferință de presă.

DISTRIBUIȚI

3 COMENTARII

  1. care e frate tratamentul ala natural care face sa-ti creasca „tatele”? Iti dai seama cate fete care nu sunt prea dotate de la natura ar fi interesate?
    Naomi,daca citesti acest mesaj,te rog ZI-NE SI NOUA!!!
    Si mai am un mesaj pt. toti cei care ii blameaza te toti cei care sunt gay,lesbi sau transexuali: lasa-tii fratilor sa-si traiasca viata cum vor1 Cu ce va deranjeaza pe voi,atat timp cat nu va agreseaza,nu incearca sa va agate ci pur si simplu isi vad de viata lor?
    Fiecare e liber sa faca ce vrea!!!