Acasă Exclusiv Monica Columbeanu se implica in actiuni caritabile

Monica Columbeanu se implica in actiuni caritabile

195
2
DISTRIBUIȚI

Dupa ce a surprins in mod placut cu gestul ei nobil de a adopta un baietel in varsta de 4 ani, Monica Columbeanu se implica din nou in actiuni caritabile.

eMulte.ro a aflat ca sotia miliardarului a achizitionat recent doua tablouri, adevarate opere de arta, pentru care a platit nici mai mult nici mai putin de 10.250 de euro. Tablourile au fost cumparate in cadrul unei licitatii pentru elitisti, organizata de o firma specializata in astfel de evenimente. „Intr-adevar, am cumparat doua tablouri, unul, o serigrafie dupa Port Lligat al celebrului Salvador Dali si celalalt apartinand pictorului bacauan, Nicolae Enea. Mi-au placut foarte mult si au fost cumparate in urma unei licitatii la care am participat”, a declarat Monica pentru eMulte.ro.

Tablourile vor fi pastrate in resedinta cuplului de la Izvorani si reprezinta primele opere de arta de acest gen din colectia pe care Moni abia a inceput-o. „Sunt pasionata de pictura,  asa ca imi doresc foarte mult sa adun o colectie impresionanta de lucrari cat mai valoroase” a mai adaugat Monica Columbeanu. Si pentru ca a ramas impresionata de licitatia la care a participat, sotia lui Iri va organiza chiar ea o licitatie  in cadrul careia vor fi valorificate tablouri pictate de copii. Chiar de 1 Iunie, 14 elevi ai catorva scoli de pictura isi vor demonstra  talentul, pictand pe panze oferite de Artmark. Lucrarile lor vor fi vandute la licitatia organizata de Monica, iar fondurile obtinute vor fi directionate catre centrele de asistenta sociala. Evenimentul va incepe de la ora 10 si va avea loc la Miko Beauty Palace, iar licitatia se va desfasura incepand cu ora 20.00.

DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII

  1. a surprins placut doar pe fraierii care pun botul la strategia asta mult prea cunoscuta si ieftina. cine si-a dat seama de fatarnicia „doamnei” e doar scarbit! a vazut ca nu mai merge cu scandalurile si s-a scarbit lumea de ea si s-a gandit sa schimbe „orientarea”… 😉