Acasă Exclusiv Monica Columbeanu produce gelozii la teatru!

Monica Columbeanu produce gelozii la teatru!

182
6
DISTRIBUIȚI

Soţia lui Iri a fost teatru cu Ramona şi Gabi Bădălău! La pauză, un tip, s-a oferit să-i cumpere o apă minerală. Iubita acestuia s-a înfuriat imediat!

Monica Columbeanu a fost duminică seara la Teatrul de Comedie, însoţită de Ramona Gabor şi iubitul acesteia, Gabi Bădălău. Piesa la care şi-au luat bilete se numeşte Poker, iar numele personajului principal este chiar Monica, fapt care a facut-o şi pe Columbeanca sa se mire, în timpul piesei.

La pauză, un tip care stătea chiar lângă Moni, şi-a luat inima în dinţi şi s-a oferit să-i cumpere divei ceva de băut, cu toate că era cu iubita lângă. Monica nu l-a refuzat, i-a zâmbit şi i-a cerut să-i aducă o apă. Prietena băiatului tupeist a început să facă feţe-feţe. Acesta a venit imediat cu apa şi nu a vrut să ia banii doamnei Columbeanu.

După zece minute de la începerea piesei de teatru, tipa geloasă începe să şuşotească şi să ridice tonul, în întuneric, cei doi, ridicandu-se şi plecând. Dar nu de tot, ci doar pe alte scaune. La final,  tupeistul îşi riscă din nou relaţia, cerându-i Monicăi tichetul de la garderobă, pentru a-i aduce haina. Monica zâmbeşte. Iubita, nu.

DISTRIBUIȚI

6 COMENTARII