Acasă Exclusiv Monica Columbeanu: „Nu mă cobor la nivelul lui Laurette, să prezint cu...

Monica Columbeanu: „Nu mă cobor la nivelul lui Laurette, să prezint cu ea!”

519
9
DISTRIBUIȚI

Razvan Voicu

Monica Columbeanu s-a înnegrit de supărare că mulatra a purtat, în locul ei, rochia de mireasă în prezentare Lizei Panait.

„Scorpia din Izvorani”, aşa cum s-a autointitulat, s-a enervat nevoie mare la prezentarea Lizei Panait de săptâmâna trecută. Obişnuită ca pe la toate prezentările la care participă, să fie ea cea care închide colecţia, sau cea care îmbracă rochia de mireasă, obiectul vestimentar cel mai important al unei colecţii, acum a trebuit să intre la o laolaltă cu toate celelalte manechine şi să o admire pe Laurette, cum defila pe podium, în finalul prezentării.

Se pare că Liza Panait s-a hotărât chiar în ultimul moment ca mulatra să prezinte rochia de mireasă şi să închidă colecţia. Monica, de cum a auzit acest lucru, a devenit nervoasă şi foarte irascibilă, şi chiar a fost auzită în culise, plângându-se uneia dintre colegele de breaslă: „Nu imi vine să cred că intru în aceeaşi prezentzare cu ea (n.a. Laurette). Nu vreau să mă cobor la nivelul ei!”. La finalul prezentării, Monica nici nu a vrut să acorde interviuri sau să dea curs cererilor fotografilor din presă. A plecat val vârtej, foarte nervoasă, cu soţul ei, fără să se mai uite înapoi.

Contactată telefonic, mulatra ne-a declarat: „M-a sunat Liza cu o seara înainte de prezentare şi m-a intrebat dacă pot să vin a doua zi la prezentarea ei. I-am zis că nu e nicio problemă. Când am ajuns acolo, ea mi-a spus că o să port rochia de mireasă şi o să închid colecţia. Şi asta am făcut. Mi-am făcut meseria, aceea de manechin. Chiar m-am salutat cu Monica, cand am ajuns la prezentare, deci nu are de ce sa sa fi fost suparată pe mine. Restul, sincer nu mă priveşte, pentru că acum am alte lucruri mult mai importante. Săptămâna viitoare îmi deschid un salon de înfrumuseţare şi mai am multe de aranjat”.

9 COMENTARII

  1. Monica ar cam trbui sa lase garda jos la urma urmei sunt multe femei frumoase in Romania si nu se dau mari doamne ca ia,draga mea Moni laurette nu este o femeie ajunsa sus pe spatele sotulu ci pe picioarele si frumusetea ei sincer mai analizeaza si tu putin si dupaia ataca doar tu esti doamna citita,nu mai arunca cu noroi in oameni nevinovati pt ca defapt nici tu nu esti perfecta,defapt cine este perfect?

  2. Cam multe aere are monica columbeanu k daca nu era cu iri nu o stia nimeni in lumea modei si acum are pretentii de vedeta ha ha ce sa-ti povestesc mai coboara si u cu picioarele pe pamant k prea mult visezi doamnele adevarate stiu se se comporte in societate nu k tine monica banii nu cumpara niciodata stilul si bunul simt oricat de multi bani ai avea tot o tarancuta ramai pt societate

  3. De ce nu facea fitele astea si inainte sa se marite din mare interes cu Columbeanu? Nu era asa „inalta”? Auzi nu se coboara.Dar unde se coboara, numai la turul pantalonilor? O stupida fara sare si fara piper, dar cela mai rau fara creier.Ea nu stie ca modestia e cea mai buna arma.Dar de la cine sa invete.Saracu’ Colummbeanu s-a straduit pentru ceva timp sa o invete sa vorbeasca, sa se poarta, a scos-o in lume, a plimbat-o sa vada si ea ce inseamna monden, luxury, high style, dar taranca de la Bacau nu a stiu ce sa ia bun din toate astea. Doar da dovada de o mandrie proasta, o fala nejustificata.Se vede carenta din educatia ei, altfel ar fi fost acum o persoana stilata si diplomata.Nu-i dau prea multe sanse cu casnicia pe care nici nu si-o doreste cu mare ardoare.A fost decat o unealta sa iasa din saracie si anonimat.Ma intreb ce face cu facultatea aia prestigioasa daca in continuare isi fatie fizicul pe podium?