Acasă Exclusiv Monica Columbeanu, in sfarsit fericita!

Monica Columbeanu, in sfarsit fericita!

692
5
DISTRIBUIȚI

Monica Columbeanu a defilat sub privirile admirative ale familiei si prietenilor apropiati.

Cu cateva zile in urma a fost nevoita sa ramana in linia din spate si o priveasca pe Laurette defiland ca mireasa a colectiei Lizei Panait. La acea prezentare de moda s-a speculat ca insusi sotul, Irinel, nu a parut interesat deloc de ea, iar ca urmare, Monica a tunat si a fulgerat, declarand intr-un final ca ar dori sa fie fericita. Si iata ca dorinta i s-a implinit: doamna Columbeanu a fost aleasa de catre creatoarea Christine Kostoff pentru a fi mireasa colectiei prezentate zilele trecute la Aristo Club, iar defilarea s-a facut in prezenta sotului si fiicei, a socrului, mamei, nasului si a prietenilor apropiati.

Multa lume s-a intrebat cine era tanarul care a ajutat-o pe Monica sa coboare treptele cazinoului cand a prezentat rochia cu trena, ei bine, nimeni altul decat Andrei Popovici, fiul unui apropiat al sotului sau. Acesta s-a facut util intreaga seara, petrecand mult timp si ca babysitter  pentru Irina, fetita milionarului.

Toata lumea a fost curtenitoare in prezenta Monicai, insa cel care a parut ca a fost cel mai incantat de prestatia ei a fost chiar Irinel, care a imbratisat-o si a felicitat-o.

Foto: Bogdan Grigore

DISTRIBUIȚI

5 COMENTARII