Acasă Exclusiv Monica: ”Ii indemn pe tineri sa voteze”

Monica: ”Ii indemn pe tineri sa voteze”

321
0
DISTRIBUIȚI

Candidatul la alegerile prezidentiale Nati Meir si frumoasa Monica Columbeanu, purtatorul sau de cuvant, vor merge impreuna la vot duminică, 7 iunie, ora 12.00, la sectia de votare din Scoala Gen. Nr. 179, de pe str. Ardealului nr. 20 din Sectorul 1 al Capitalei.

Monica Columbeanu a declarat in exclusivitate pentru www.emulte.ro ca va vota un independent. „Cred ca fiecare dintre noi are datoria sa aleaga pentru ca votul fiecaruia dintre noi conteaza. Ii indemn pe toti tinerii Romaniei sa iasa la vot ca sa trimitem reprezentanti seriosi in Parlamentul European. Iar cei mai seriosi sunt independentii…”.

Nati Meir a declarat in exclusivitate pentru site-ul www.emulte.ro pe cine va pune stampila in ziua de duminica: „Voi vota un independent deoarece clasa politica din Romania s-a epuizat. Toate partidele au fost la guvernare, iar efectul se vede in frigidere. Cand deschizi frigiderul vezi rezultatul celor 20 de ani al guvernelor de partid ale Romaniei. Frigiderul e gol, iar camara e pustie. Romania s-a saturat de partide si isi indreapta atentia spre independenti pentru ca acestia nu au datorii fata de nimeni si nu trebuie ulterior sa plaseze in posturi bine platite activistii de partid”.

Cum la alegerile europarlamentare sunt doi candidati independenti, Elena Basescu si Pavel Abraham, se pune intrebarea pe cine dintre ei il va sustine celebrul tandem politic Nati Meir-Monica Columbeanu.

[ad#Adsense-1]

DISTRIBUIȚI