Acasă Exclusiv Mircea Badea se căsătoreşte cu Carmen Brumă anul viitor!

Mircea Badea se căsătoreşte cu Carmen Brumă anul viitor!

311
14
DISTRIBUIȚI

Mariajul dintre cei doi ar putea să însemne, probabil, final de scandal între rivalele Realitatea Tv şi Antena 3!

Surse din trustul Realitatea TV ne-au dezvaluit faptul că prezentatoarea ştirilor sportive este foarte vesela în ultimul timp! Şi are si motiv…!!!!  Acelaşi surse ne-au declarat că ea a fost cerută în căsătorie, de curând, de iubitul ei, Mircea Badea, vestitul prezentator de la Antena 3. Se pare că cei doi şi-au stabilit data nunţii pentru primăvara anului viitor. Cu siguranţă, naşul va fi bunul prieten al lui Badea, Mihai Gâdea (să sperăm!!!).

Contactată telefonic, Carmen Brumă nu a negat deloc, dar nu a vrut să comenteze şi ne-a directionat catre PR-ul postului Realitatea TV! Cu toate că cei doi prezentatori lucrează la trusturi de televiziune rivale, nimic şi nimeni nu i-a împiedicat să formeze, de câţiva ani, unul din cele mai frumoase cupluri din showbizz-ul românesc! Felicitări Carmen! Felicitări Mircea!

Foto: Viva!

DISTRIBUIȚI

14 COMENTARII

  1. ce prost ar crede sau ma rog ar scrie citez din articol:”Mariajul dintre cei doi ar putea să însemne, probabil, final de scandal între rivalele Realitatea Tv şi Antena 3!” ce leg are faptul ca ce-i doi sunt impreuna cu faptul ca lucreaza fiecare la alta televiziune si mai ales sa creada ca o casatorie ar insemna o „impacare” intre cele doua televiziuni.Cum zicea si Dom Mircea Badea „daca prostia ar dura v-ati tavali in chinuri”

  2. Bravo Mirciulica! te-am pierdut si pe tine din lunga scurta lista a celor mai vanatzi burlaci din romania post decembrista! Te insori ai?? Brava la tine! Vin si eu la nunta, dau dar mare la nunta dar mi-l scot.. fur mireasa.. si de la tine cu banii pe care mi-i dai pe mireasa…. ti-i dau la masa=))=))=)) daca chiar te insori.. casa de piatra si mai ales, multa fericire si sanatate.. daca e doar un zvon.. ashtia ne-au excitat breierasul si neuronii..geaba=))=))
    va pupa…. anuka