Acasă Exclusiv Marina Dina suspina deja dupa „Rai da’ buni”

Marina Dina suspina deja dupa „Rai da’ buni”

200
3
DISTRIBUIȚI

Marina Dina ne-a oferit in exclusivitate, primul ei interviu dupa despartirea lacrimogena de emisiunea care  a lansat-o in lumea mondena,  „Rai da’ buni”.

„M-am trezit de cateva ori pe parcursul noptii trecute, simt ca imi lipseste ceva, parca nu imi gasesc locul. Regret despartirea de Mihai si echipa, dar era un pas pe care trebuia sa-l fac” a declarat frumoasa blonda care, momentan nu stie exact incotro se va indrepta din punct de vedere profesional. Marina spune insa ca a fost  placut surprinsa sa vada ca multi, foarte multi oameni i-au fost alaturi dupa plecarea ei din emisiune. „Am primit  sute de mesaje de incurajare, pe telefon si pe contul meu de Facebook, lucru care m-a bucurat foarte tare si m-a „fortat” sa am si  mai multa incredere in mine. E adevarat ca televiziunea imi oferea un confort financiar de care probabil n-o sa mai beneficiez acum, dar consider ca sanatatea mea este cel mai important lucru pentru mine si pentru cei care ma iubesc. Banii nu reprezinta totul in viata”.

Totodata, fosta asistenta spune ca mama ei plange incontinuu de cand a parasit emisia si lucrul asta o deranjeaza foarte tare, dar e convinsa ca va trece peste si ca intr-o buna zi va reveni „pe sticla”.  „O sa-mi fie tare dor de toti de acolo, dar asta este viata, uneori nu-ti face doar pe plac si te pune in situatii in care n-ai vrea sa ajungi vreodata. Nu e un capat de tara. Nu sunt o femeie foarte puternica si intotdeauna am pus la suflet comentariile jignitoare venite din partea oamenilor rautaciosi, firea mea sensibila nu ma ajuta sa trec cu usurinta peste ele” a concluzionat Marina.

DISTRIBUIȚI