Acasă Exclusiv Marina Dina, rasfatata de viitoarea soacra

Marina Dina, rasfatata de viitoarea soacra

278
11
DISTRIBUIȚI

Marina Dina si-a gasit linistea dupa plecarea din emisiunea „Rai da’ buni”: un iubit care ar face orice pentru ea si mai mult decat atat, o soacra care o iubeste si o rasfata ca sa il uite pe Morar.

Blonda a plecat din tara impreuna cu iubitul ei, Robert, pentru o evaluare medicala, insa profita din plin de timpul liber pentru a se relaxa pe iahtul acestuia, aflat pe Riviera Franceza. Si pentru ca nimic nu e prea mult pentru frumoasa lui iubita, Robert vrea sa o faca pe Marina sa uite dezamagirea traita la emisiunea lui Mihai Morar, facandu-i acesteia cadouri, care mai de care mai scumpe, si asigurand-o de toata dragostea mamei lui.

Surprizele tanarului s-au tinut lant, acesta oferindu-i un ceas de 10 000 de euro, excursia in strainatate si… un Mini Cooper S, evaluat la suma de 25 000 de euro, dupa cum au declarat pentru eMulte.ro prieteni din anturajul celor doi indragostiti.

poza marina dina si iubitul

DISTRIBUIȚI

11 COMENTARII

  1. Asta e unul din principali actionari la GRUP NIRO, din voluntari,acest Bogdan. Stie muierea Marina la cine sa se lase. Daca ar manca mai putin,acest baiat Bogdan,nu ar mai fi discrepanta asta asa mare,intre ei; si-n fond daca ei nu-i pasa,banu’ merge, la mai mare. Da-i Bogdane cat poti duce:) 1 data la 2 noaptea