Acasă Exclusiv Mariana Rosca nu il lasa singur pe iubitul ei nici la toaleta

Mariana Rosca nu il lasa singur pe iubitul ei nici la toaleta

241
0
DISTRIBUIȚI

Blonda lui Iri nu mai e blonda lui Iri. Nu mai e nici macar blonda!

Dupa ce s-a despartit de prietenul din Liban, Mariana Rosca se asigura ca actualul iubit nu va scapa prea usor.

Prezenta aseara in clubul Maxx din Regie pentru lansarea in Romania a firmei Souvenir Clubbing, apetisanta satena, (mai nou), nu a fost scapata din priviri de partenerul ei, un afacerist strain, destul de bogat, dar ce-i drept si cu ceva ani mai in varsta. Cei doi au stat toata seara impreuna, au vorbit, s-au mangaiat si si-au zambit in permanenta, fara sa le pese de ceilalti prieteni care  ii insoteau.

La un moment dat, proaspatul iubit al iesencei s-a indreptat catre toaleta clubului, insa in secunda urmatoare a fost urmat de Mariana care l-a luat de brat, tinand mortis sa il insoteasca pana la usa toaletei barbatilor.  Ca sa fie sigura ca iubitul nu se rataceste la intoarcere, sau nu ii este furat de alta femeie, Mariana Rosca a preferat sa stea sa il astepte, rezemata de un perete, pret de cateva minute bune.

Acum, ca Mariana a dorit sa vada daca iubitul s-a spalat sau nu pe maini, nu stim. Cu acelasi zambet afisat pe buze s-au intors in club, unde si-au continuat distractia. Si pentru ca la masa lor s-au consumat si ceva licori  bahice, cei doi au fost prevazatori,  folosind un taxi ca sa se indrepte spre cuibusorul de nebunii.

Foto: Bogdan Grigore

DISTRIBUIȚI