Acasă Exclusiv Leonard Doroftei s-a apucat de cantat

Leonard Doroftei s-a apucat de cantat

183
5
DISTRIBUIȚI

Legenda vie a sportului romanesc, Leonard Doroftei, stie sa se distreze la maxim. Fostul campion mondial la box a afisat o forma de zile mari la concertul trupei Proconsul, care a avut loc la sfarsitul saptamanii trecute, in „Doroftei Pub” din Ploiesti.

Insotit de copiiii sai, Vanessa (4 ani), Alexandru (10 ani), Adrian (14 ani) si de sotia sa, Monica, ”Mosul” a asteptat terminarea recitalului formatiei bucurestene ca apoi sa urce pe scena. El s-a jucat la tobele si claviaturile trupei Proconsul timp de minute bune, spre bucuria numarului mare de clienti aflati la acea ora in club. „Baietii de la Proconsul sunt prietenii mei. Este a patra oara cand canta in clubul meu si de fiecare data au un succes nebun. Am fost putin ragusit azi pentru ca altfel m-as fi urcat pe scena alaturi de ei”, a aratat Doroftei, care a mai glumit cu reporterul www.emulte.ro spunandu-i ca daca Bodo si prietenii lui ar fi cantat fals i-ar fi provocat la un meci de box..

Proconsul vrea un featuring cu „Mosul”

”Pentru ca tot urmeaza ca in curand sa ne lansam urmatorul album, eu si colegii mei am luat in discutie posibilitatea sa facem un featuring cu Doroftei. Chiar daca nu are experienta in domeniul muzical, suntem siguri ca Leonard se va descurca de minune dupa ce va lua cateva lectii de canto.”Mosul” e un tip cu mult sarm, care apreciaza muzica de calitate. Am fi onorati sa-l avem ca invitat la una din melodiile noastre”, a marturisit Bodo pentru publicatia online www.emulte.ro. Filmuletul cu Doroftei batand la clape il gasiti pe www.emulte.ro

foto www.emulte.ro

[ad#Adsense-1]

DISTRIBUIȚI

5 COMENTARII