Acasă Exclusiv Lavinia: „Am dormit cu Bote si Bianca in acelasi pat”

Lavinia: „Am dormit cu Bote si Bianca in acelasi pat”

199
5
DISTRIBUIȚI

Lavinia, prietena cea sexy a Biancai Dragusanu, se arata tare suparata pe presa din Romania, pentru ca este, dupa cum spune chiar ea, implicata intr-un scandal in care nu se regaseste.

Cuplata de presa cu fotbalistul Adrian Cristea, amica Biancai Dragusanu si-a varsat necazul la eMulte.ro: „Cel mai tare ma doare ca aberatiile scrise ajung si la parintii mei, care sufera foarte tare. Daca va spun ca am dormit cu Catalin si cu Bianca in acelasi pat, de nenumarate ori, ce o sa se mai scrie? Ca am vreo relatie si cu ei?” a declarat Lavinia pentru eMulte.ro.

Bruneta, are 19 ani, este studenta la Unviersitatea din Bucuresti si spune ca intr-o zi ar putea opta pentru o cariera in televiziune.

DISTRIBUIȚI

5 COMENTARII

  1. I-auzi la Mihaita…..”arata jalnic” ….aici prietene se pun comentarii cu referire la articol nu se fac ”comentarii” de acest gen, doar esti baiat civilizat.
    Ia zi Vali, a sunat cumva Mihaita ( web-designeru’ ) sa va faca vre-o oferta de ”coafare” a website-ului ca sa mai castige si el un ban cinstit?
    E plina lumea de critici bai Mihaita…..de cei care vad dar nu au timp sa citeasca informatia dar se baga in seama….
    Din pacate mai intra si din astia ca tine pe aici, nu zic ” cum zic”…bine ai venit! ….hmmm dar ai rabdare prietene sa vezi despre ce e vorba ”in propozitie” ….( la subiecte ma refeream )…