Acasă Exclusiv Laurette uita, dar nu iarta

Laurette uita, dar nu iarta

141
2
DISTRIBUIȚI

Laurette s-a certat la cutite cu Adrian Pescariu, dar s-a impacat ziua urmatoare.

Make-up artistul Adrian Pescariu a fost invitat alaturi de mulatra Laurette, Iuliana Matei (miss eMulte si iepuras Playboy), Claudia Ion (fiica lui Fane Spoitoru), si modelele Alexandra Enachescu, Roxana Ilie si Andreea Cocoranu la o prezentare de moda la Sibiu, deplasare pentru care au avut puse la dispozitie doua masini, un Mercedes S Class si un BMW.
La plecarea din Bucuresti, modelele au inceput sa emita pretentii: Laurette a vrut sa mearga cu S-ul, iar Claudia Ion a vrut sa circule in aceeasi masina cu Andreea Cocoranu.
Pentru ca machiorul Pescariu a vrut sa se impuna in fata fetelor, fiica lui Fane Spoitoru s-a suparat si a plecat insotita de Andreea Cocoranu, de la locul intalnirii, iar Laurette, facuta in tot felul de Pescariu, a plecat de la Sibiu spre Bucuresti cu taxiul, imediat dupa terminarea prezentarii, cu o falca in cer si cu una-n pamant.

A doua zi, Pescariu a sunat-o pe Laurette pentru a-i cere scuze, dar frumoasa mulatra, desi i-a acceptat scuzele, nu a mai onorat invitatia de a participa la urmatoarea prezentare, la clubul Wish din Mamaia, desi era trecuta pe afis, alaturi de Nicoleta Luciu,  preferand sa plece la munte cu prietenul ei, Mihai.

[ad#adsense-articole]

DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII