Acasă Exclusiv Laurette si-a prezentat demisia de la Kanal D!

Laurette si-a prezentat demisia de la Kanal D!

140
6
DISTRIBUIȚI

Mulatra nu mai vrea sa fie pupaza Adrianei Bahmuteanu!

Pantera bruna, cum a mai fost numita, a renuntat la postul de asistenta tv pe care il avea  in emisiunea Adrianei Bahmuteanu, de la Kanal D. Laurette si-a depus demisia motivand ca imaginea pe care si-o formase in emisiunea lui Bahmu, nu era ceea ce isi dorea. Inainte de inceperea noului sezon, Adriana Bahmuteanu a prezentat-o pe Laurette la un eveniment monden astfel: „Aceasta domnisoara, care si-a aratat pana acum chilotii prin reviste, si-i va arata de acum la mine-n emisiune!”

Laurette a declarat pentru eMulte: „Atat timp cat eu ii respect pe cei cu care lucrez,  cer sa fiu si eu respectata, la randul meu!”. Mulatra a devenit astfel prima asistenta tv care isi da demisia de la o emisiune, ea luand decizia  sa petreaca mai mult timp in compania iubitului ei, Mihai, si sa se ocupe si de proaspata afacere pe care tocmai a demarat-o.

DISTRIBUIȚI

6 COMENTARII

  1. nu aveai pt ce sa mai suporti sa fii jignita in fiecare zi la emisiune,ai foarte multe calitati pe care nu trebuie sa le irosesti cu astfel de persoane,ar fii trebuit sa te trateze ca o regina pentru ca erai o fata deosebita in emisiune,erai cu totul si cu totul diferita toata lumea a vazut cum te-a tratat si asta doar din oftica ca ai reusit sa ai o afacere.fii tareee meriti mai mult