Acasă Exclusiv Laurette s-a sacrificat: „Am renunţat la silicoane pentru salon”

Laurette s-a sacrificat: „Am renunţat la silicoane pentru salon”

158
1
DISTRIBUIȚI

Răzvan Voicu

Mulatra şi-a pus bani la ciorap pentru a începe o afacere. A tot strans leu cu leu din prezentările de modă şi din toate sedinţele foto din ultimii trei ani.

Tocmai acum, pe timp de criza, Laurette s-a decis să-şi investească economiile într-o afacere. Astfel, ea a băgat peste 20 000 de euro într-un salon de înfrumuseţare, pe care îl va inaugura săptămâna viitoare. „Va fi ceva inedit, căci la salon voi avea permanent o stilistă, o mulatră, care va împletii codiţe, stil afro.  Salonul va avea un aer african. Am angajat hair-stilişti foarte buni, iar in salon există şi o cameră pentru tratamente corporale dar şi o cameră pentru pedichiură”.

Dar nu a fost chiar floare la ureche să deschidă acest salon. A existat şi un sacrificiu care a fost făcut de asistenta Adrianei Bahmuţeanu. „Anul acesta vroiam să-mi pun silicoane, dar am renunţat pentru salon. Costau 5000 de euro, adica exact suma de care mai aveam nevoie să termin salonul. Acum, sunt sigură că am făcut alegerea perfectă”, a declarat Laurette pentru eMulte.ro.

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU