Acasă Exclusiv Laurette ii aranjeaza chiloţii Andreei Tonciu!

Laurette ii aranjeaza chiloţii Andreei Tonciu!

304
5
DISTRIBUIȚI

Răzvan Voicu

Paparazzi eMulte.ro au surpins, zilele trecute un moment de maximă intimitate între cele doua dive autohtone.

Imediat ce prietenul ei a plecat cu afaceri in Germania, Laurette i-a furat jeep-ul şi a ieşit la plimbare în Dorobanţi, alături de buna ei prietenă, Andreea Tonciu. Cum tot au bătut cartierul de fiţe în lung şi lat, jeep-ul lor, cu număr de înmatriculare “şmecher”, a stârnit curiozitatea paparazzilor noştri. Şi mare le-a fost umirea, cand din bolidul de 100 de mii de euro au coborât cele două mândre  şi au intrat în restaurantul Mon Cherry. La ieşire, cele două au deschis portbagajul masinii şi au inceput să cotrăbăie prin el. În agitaţia produsă, Tonciu a rămas cu chiloţeii pe afară. Laurette, ca o soră grijulie, i-a tras repede bluza, să nu carecumva să o vadă cineva în poponeţul gol. Şi nu a văzut-o nimeni!

Foto: Bogdan Grigore

DISTRIBUIȚI

5 COMENTARII

  1. ok nu prea stiu io asa multe d astea doua pitiponci da sincer ce cauta nasoasa aia peste tot sasi faca reclama?soy adevarat,o femeie romanka i aialalta fricoasa care fuge de vaccinuri de de altceva nu fuge.mie im plac fotomodelel adevarate nu toate parasutele scuzati expresia da un exemplu iulia matei fotomodel adevarat playbooy original cre a facut si sa ajuns mult mai repede si mult mai usor sus

  2. Ati angajat maimutele astea la voi? Nu scrieti decat despre aceste 3-4 maimute…zici ca ar fi site-ul http://www.laurete.sanziana.tonciu.etc.ro !!!!Auzi dive…rahat curve lesinate dupa bani si baietii de bani gata.ar trebuii sa dati stire si cand se caca si se sterg adeste „dive”la cur cu hartie igenica…chiar asa oare cu ce culoare se sterge la cur Tonciu sau Laurete sau Sanziana ???? roz,alb,bleu…uite asta ar fi o stire buna !