Acasă Exclusiv Kristine si-a lovit masina de 20.000 euro

Kristine si-a lovit masina de 20.000 euro

170
1
DISTRIBUIȚI
kristine foto_wm
Fericita cu masina ei noua...

Kristine a fost implicata zilele trecute intr-un accident de circulatie, in care i-a fost sifonat autoturismul pe care si-l facuse cadou de Martisor.

Grabita sa ajunga la un eveniment monden, Kristine era sa ajunga mai intai la Biroul de Accidente Usoare al Politiei Romana, masina cantaretei fiind acrosata de un alt autoturism, pe cand aceasta iesea de o straduta laterala.

Din fericire, singurele victime ale acestui accident au fost masinile si orgoliul Kristinei, care se afla la primul sau accident, desi are permis de 5 ani.

Pentru ca si celalalt sofer se grabea, au facut schimb de asigurari si au lasat detaliile pe a doua zi, astfel ca artista a putut ajunge la timp la evenimentul la care fusese invitata.

poza kristine
...putin trista, acum, din cauza accidentului...

„Nu-mi venea sa cred ca sunt implicata intr-un accident de circulatie, e foarte ciudata senzatia, probabil pentru ca este primul meu accident” – ne-a declarat Kristine. “ Sunt extrem de atenta la volan si m-a ferit Dumnezeu pana acum de astfel de incidente. Pana la urma, m-am bucurat ca nu a patit nimeni nimic, tabla se poate repara” – a adaugat cantareata.

Interpreta binecunoscutului single “Se thelo” conduce un Citroen C4 cu motor de 110 CP, pe care si l-a achizionat anul trecut, cu suma de 20.000 euro.

[ad#adsense-articole]

Foto dreapta: Bogdan Grigore

DISTRIBUIȚI