Acasă Exclusiv Kickboxer dezbracat pentru arta

Kickboxer dezbracat pentru arta

831
33
DISTRIBUIȚI

Inca un sportiv in lista de barbati care au pozat nud pentru proiectul lui Adrian Haiduc, de data aceasta, unul care activeaza in ultimii 7 ani in kick-boxing si thai-boxing de performanta: Alexandru Bublea.

Nu ar fi primul kickboxer care se dezbraca de dragul artei, a facut-o inaintea lui si Jan Claude Van Damme! De ce a ales Alexandru, student la informatica si mare iubitor de sport, sa pozeze intr-un calendar nud? „Sunt deschis oricarui lucru pe care inca nu l-am incercat, acesta fiind unul dintre ele. A fost si distractiv si greu pentru mine, pentru ca desi radeam in timp ce pozam, nu era tocmai cald, iar Adrian ma chinuia sa ma cocoţ pe toate aparatele, in cele mai ciudate pozitii. Acum am adaugat inca o experienta la lista mea de lucruri incercate.”, a declarat Alexandru pentru eMulte.ro.

„Avand in vedere temperatura mai putin placuta, lipsa mea de experienta in domeniu si agitatia din jurul meu as putea spune ca a fost destul de greu sa iau parte la arta lui Adrian. Dar arta pe care o practic eu m-a disciplinat sa canalizez si sa transform totul in perfectiune.”, a mai spus tanarul.

Foto: Peter Iancovici

DISTRIBUIȚI

33 COMENTARII

 1. Sooper tare!!!…si sexy!Este intr-adevar o arta sa-ti modelezi corpul dar mult mai mult conteaza cum il modelezi,pe cale naturala sau „artificial” folosind fel de fel de proteine si/sau produse/substante nesanatoase. Multa bafta in continuare pe plan sportiv si nu numai. Ma intreb doar „cum de n-am remarcat aspectul asta mai devreme,la tine?”
  Si inca un aspect, nu uita ca odata cu corpul trebuie „lucrata” si mintea!
  Tine-o tot asa!
  BRAVO!!!

 2. „Foarte tare” pentru amatori… Editarea este extrem de ieftina… ai pus filtre pe el cu kilogramul… Cat despre pozitii….vorba unui prieten al meu „mi-e greata, i se vede SFINCTERUL :))

  SFÍNCTER, sfinctere, s.n. Mușchi inelar care înconjură un orificiu natural, reglându-i deschiderea în funcție de gradul de contracție sau de relaxare.

  Mi-e egal daca imi publici sau nu comentariul… Voiam doar sa te trag de maneca sa vezi ce vad altii care vad fotografia cu alti ochi…

  Bafta in continuare! Ca ai nevoie 🙂

  • nu cred ca a fost nevoie de kilograme de filtre caci Alexandru este un individ care se iubeste necuprins de mult ( „corpul meu este un templu” – Insusi EL, Bublea Alexandru) si ca atare se epileaza si se da cu unt de corp zilnic (de mai multe ori pe zi, il suspectez eu) si se spala pe dinti cu Glister de la Amway.

   … dar sa-ti expui SFINCTERUL, ticalosule!!?!? SFINCTERUL!!??! Mușchiul inelar care înconjoară un orificiu natural, reglându-i deschiderea în funcție de gradul de contracție sau de relaxare !!?

   nu-i pardon!