Acasă Exclusiv Jay Sean: „muzica e viata mea”

Jay Sean: „muzica e viata mea”

135
0
DISTRIBUIȚI

Publicatia online www.emulte.ro a obtinut un interviu in exclusivitate cu artistul Jay Sean, care a sustinut vineri seara un concert incendiar la Turabo Society Club.

L-am intrebat pe Shaggy care este principala atractie din Romania, si ne-a raspuns ca a fost atras foarte mult de romance. Crezi ca femeile din Romania sunt mai frumoase decat femeile din alte tari?
E adevarat, e si parerea mea. Romancele sunt foarte sexy. In tara voastra e un amestec de frumusete latina, frantuzoaice, hispanice, toate la un loc.

Am aflat ca ai venit insotit de iubita ta. E adevarat?
Nu e prietena mea, e asistenta mea.

De cand iti e asistenta?
Am avut intotdeauna o asistenta care ma ajuta cu diferite lucruri, ea e din America, pentru ca eu tocmai am semnat un contract acolo.

Cunosti vreun interpret din Romania?
Da, am facut un spectacol cu o fata care canta Punani, cred ca se numeste Anda.

Anda Adam.
Da, ea e singura cantareata din Romania pe care o cunosc. A fost distractiv sa fac un show cu ea.

Avem voci foarte bune, ai vrea sa colaborezi in viitor cu vreun cantaret din Romania?
Da, in orice tara in care merg, imi place sa colaborez cu artisti de acolo, pentru ca asa relationezi mai bine cu oamenii din tara respectiva, asa  ca vom vedea…

Care sunt proiectele tale muzicale?
Tocmai am semnat un contract cu Cash Money Records, am lansat un cantec nou care se numeste „Down”, un featuring cu Lil Wayne, care a intrat deja in top Billboard Top 40, asa ca se pare ca va fi un hit.

In ce tari vei mai avea concerte?
Ma voi intoarce la New York unde voi sustine cateva concerte, apoi pe coasta de vest, in California. Am turnee tot timpul, de exemplu acum tocmai m-am intors din Dubai.

Ai momente cand iti pare rau ca ai renuntat la  medicina?
Nu, mai intai de toate vreau sa spun ca nu poti compara muzica cu medicina: medicina este o pasiune pentru mine, in timp ce muzica e viata mea, nu doar o meserie. Muzica e o parte din mine, iar cand iti place foarte mult ceea ce faci, nu poti regreta niciodata alegerea facuta.

DISTRIBUIȚI