Acasă Exclusiv Iuliana Matei, pacalita cu un inel cu diamant

Iuliana Matei, pacalita cu un inel cu diamant

100
2
DISTRIBUIȚI

Castigatoarea ultimei editii a emisiunii concurs „Inelul cu diamant – Sexy si rele”, Iuliana Matei, a primit un inel de 6 ori mai ieftin!

Aleasa sa participe la show-ul de televiziune in urma unui casting, iepurasul Playboy Iuliana Matei s-a pregatit temeinic timp de doua luni pentru a intra in gratiile burlacului Claudiu Patrascu, milionarul ales, si a juriului, dar mai ales pentru a castiga premiul cel mare pus in joc de producatorii emisiunii, un inel cu diamant in valoare de 10 000 de euro.
Eforturile Iulianei nu au fost in zadar, ea invingand-o in finala pe Elena Ceausescu, cu doar un vot diferenta, intrand astfel in posesia pretiosului inel cu diamant. Din pacate pentru castigatoare, pretul inelului nu se apropie nici de departe de suma de 10 000 de euro, asa cum fusese anuntata valoarea premiului. Conform specialistilor, el valoreaza 1500 de euro.

Conform surselor noastre, Iuliana Matei a avut probleme inca de la inceput cu acest inel, intrucat magazinul de bijuterii de la care a primit inelul nu i-a eliberat niciun certificat privind autenticitatea sau calitatea pietrelor montate, sau alt act care sa ii asigure garantia inelului, asa cum se procedeaza in orice magazin respectabil care comercializeaza bijuterii cu pietre pretioase.

Pretextul acestora? Foarte pueril: „nu suntem obligati sa dam niciun act, avand in vedere faptul ca a fost o sponsorizare”, i-au raspuns Iulianei, care din castigatoare s-a transformat in victima.

iuliana matei miss emulteDupa ce a gasit un potential cumparator al inelului, eMulte.ro a insotit-o pe bruneta la un laborator privat de expertizare a pietrelor pretioase, unde aceasta a solicitat un raport de evaluare pentru inelul buclucas, raport care, asa cum incepuse sa banuiasca, nu i-a adus vesti foarte bune. Nu vrem sa va plictisim cu detaliile raportului, care pentru niste neinitiati nu vor spune nimic, insa expertul gemolog i-a spus Iulianei ca valoarea corecta pe piata se situeaza in jurul valorii de 1500 de euro. Valoarea inelului a fost confirmata si de catre al doilea laborator de analiza gemologica.

Reprezentanta firmei Traser Gold a fost intrebata de ce exista o diferenta atat de mare intre valoarea sponsorizata si cea reala. „Acesta este pretul de vanzare al produsului in magazinul nostru”, a explicat  aceasta pentru eMulte.ro. Apoi, femeia a luat foc cand i s-au cerut explicatii despre eliberarea unui certificat de calitate. A raspuns tipand ca nu poate permite astfel de discutii. Intre urlete, reprezentanta magazinului a amenintat ca isi suna avocatul dupa care a inchis telefonul.

Cei de la firma producatoare a emisiunii au explicat pentru eMulte.ro ca intre ei si magazinul de bijuterii exista un contract in care este prevazut inelul cu diamant si ca valoarea sponsorizata este de 10000 de euro.

Ulterior, contactata telefonic, Iuliana Matei a declarat ca desi este foarte dezamagita, nu invinovateste producatorii emisiunii, care probabil nu au stiut ca valoarea reala a inelului este mult mai mica decat cea pentru care a luptat ea.

Foto: Bogdan Grigore

DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII

  1. de ce mereu este aceasta nedreptate fata de oameni care chiar muncesc pentru bani sau un anume premiu.
    eu o cunosc pe iulia e logodnica varului meu si merita sa castige mai mult decat toate concurentele pentru ca a luptat mult sa pregatiti mult a jucat corect si din suflet.atata am avut de spus succes redactiei