Acasă Exclusiv Irinel Columbeanu si Ileana Lazariuc au apelat la vrăjitoare pentru problemele in...

Irinel Columbeanu si Ileana Lazariuc au apelat la vrăjitoare pentru problemele in dragoste

136
1
DISTRIBUIȚI

de Răzvan Voicu, razvan@emulte.ro

eMulte.ro a aflat, în exclusivitate, ce vedete merg la ghicitoare sau vrajitoare, pentru a le fi rezolvate anumite probleme din viaţa intimă.

In exclusivitate, sursele noastre din lumea mondenă, 100% reale, ne-au declarat: „Multe vedete se duc la vrajitoare si chiar cred in acest fenomen. Multi chiar cheltuiesc o avere la tiganci. Ar trebuie intrebate vrajitoarele experimentate despre vedetele care se perindă pe la ele si pe cate au ajutat”. Cu chin cu vai, aceleasi surse, care au vrut sa ramana in anonimat, lesne de inteles de ce, ne-au dezvaluit doar doua nume grele din showbiz-ul autohton, care au apelat la ajutorul vrăjitoarelor. „Ileana Lazariuc a reusit sa ramana cu Tiriac si chiar sa faca un copil cu el datorita drumurilor facute la vrajitoarele de top din Capitala. Si Irinel Columbeanu a fost la o vrajitoare foarte cunoscuta, in perioada in care Moni era la Londra la bratul unui alt barbat. Se pare ca a reusit ceva sa-i faca vrajitoarea aia, ca Moni s-a intors la el”.

maria campinaeMulte.ro nu s-a oprit aici si a mers direct la sursa si a cerut parerea unora dintre cele mai cunoscute vrajitoare: Regina Magiei Albe, Maria Câmpina şi fiica acesteia, Sunita. Ele au declarat pentru eMulte.ro: „Noi nu facem nimănui niciun rau. Nu suntem de acord cu interzicerea vrajitoriei. Oamenii vin la noi pentru a-i ajuta, nicidecum nu vin la noi pentru ceva rău. Că sunt oameni de rând sau politicieni sau vedete, pentru noi nu contează. In 1989 eu eram chemată de Elena Ceauşescu la Snagov, seara de seară să-i ghicesc. I-am ghicit cu două luni înainte că o să moară. Nu m-a crezut şi nu m-a mai chemat după aceea. După revoluţie, am prins credibilitate când s-a aflat ce i-am prezis Elenei Ceauşescu şi am fost numită Regina Magiei Albe”.

Întrebată de cele două vedete, ghicitoarele nu au spus nimic, nu au confirmat dar nici nu au negat, ceea ce ne-a făcut să dăm 100% crezare surselor noastre şi să scriem acest articol. Iar adevaratele vrăjitoare, cele care leaga si desfac orice, niciodata nu vor dezvalui identitatea clientilor, atata timp cat acestia sunt in viata.

eMulte.ro a vorbit cu câteva vedete despre acest subiect:

Monica Columbeanu:  „Ele au fost blamate tot timpul de catre biserica, iar in ere mai indepartate chiar erau arse pe rug. Dar suntem în secolul 21 si consider ca fiecare trebuie sa decida pentru ea însăşi. Si de o parte si de alta. Pe mine personal nu mă pasionează, dar cu siguranta ele exista, mai ramane de stabilit cat credit sa le acordam si mai ales cat de creduli suntem”.

Crina Matei: „Nu am nicio treaba cu acest subiect. Nimeni de la mine din familie nu a fost la vrăjitoare si nici nu o sa se ducă. Această afacere este o escrocherie şi se profită de naivitatea oamenilor”.

Carmen Plesa: „Exista si sunt periculoase. Zic că sunt periculoase pentru că lucreaza cu Satana, lucreaza cu argintul viu, cu ata de la morti si te pot chiar omori. Poate zici ca sunt nebuna, dar eu cred in ele.”

Cosmina Pasarin: „Nu am fost niciodata, nu o să ma duc niciodata, prefer să nu stiu viitorul, deci nu vreau să forţez destinul. Pentru mine, vrăjitoare egal impostoare”.

Singurul care le-a luat apararea si a recunoscut ca s-ar duce la vrajitoare pentru a lega farmece legate de iubire a fost Adrian Pescariu.

Adrian Pescariu: Eu cred in vrajitorie, dar nu in toate care se dau drept vrajitoare, adica cele ce dau in cafea, bobi sau in carti. As fi vrut sa ma duc la una buna, pentru a lega o vraja pentru cineva drag mie. Dar din pacate nu am destui bani pentru cele foarte bune.

DISTRIBUIȚI