Acasă Exclusiv Inotatorul a renuntat la slip pentru calendarul nud:” Domnisoarelor, ramaneti picante!”

Inotatorul a renuntat la slip pentru calendarul nud:” Domnisoarelor, ramaneti picante!”

1301
34
DISTRIBUIȚI

Revesz Levente este cel de-al cincilea tanar care s-a lasat fotografiat in cadrul proiectului initiat de designerul de bijuterii Adrian Haiduc.

Revesz Levente este, la aproape 23 de ani, multiplu medaliat la Campionatele Nationale si Concursurile Internationale de inot, iar in 2008 a primit titlul de maestru emerit al sportului. Familia si prietenii apropiati l-au poreclit inca de mic „Pepe”, dupa un personaj dintr-un film de desene animate.

Datorita inotului, Pepe este foarte obisnuit sa stea aproape dezbracat, insa acum a renuntat si la slip pentru a poza pentru calendarul nud al lui Adrian Haiduc. „Am pozat pentru ca imi place sa fac lucruri iesite din comun, sa ies in evidenta, si nu in ultimul rand sa am ce povestii la nepoti”, a declarat Pepe pentru eMulte.ro.

„In calendar am avut rolul bucatarului si sper sa fac multe femei fericite. Cine va vedea produsul final va vedea ca putem arata Europei ca ne putem clasa pe podium si la capitolul barbati nuzi, oricand!”, a mai spus Pepe.

Foto: Denis Kappel

DISTRIBUIȚI

34 COMENTARII

 1. Felicitari si aprecieri pt rezultatele obtinute in sport.
  Ma bucur ca, inotatorul, reuseste sa faca la fel de bine ce isi propune si cu slip si fara :)) Te felicit pt dezinvoltura, pt implicare, pt dorinta de a vrea sa fi altfel si in acelasi timp de a face ceva , care sa ramana, sa se evidentieze si sa se contureze ca si personalitate

 2. Hmm, pentru multi stirea asta-i dezamagitoare sau mai stiu eu cum;
  Un tip cu un caracter puternic ca cel al lui pepe.. cred ca ar trebui apreciat. Multi dintre noi.. cei care-am practicat inotul de performanta stirea asta a fost un extrardinara..cel putin pentru mine.
  Ma bucur nespus de mult ca pe langa alte hobby-uri d’ale lui, s-a hotarat sa faca si acest pictorial. El practic a fost intotdeauna un gen de om foarte sociabil, indraznetz, puternic.. iar lista poate continua..:)

  Stie sa fructifice absolut orice ocazie iar prin intermediul acestui articol vreau sa-i urez mult succes si mult noroc pe mai departe.

  Cu mult respect, Doru Ursu